Categorie Archief Electronica en Computers

door

Wat zijn de mogelijkheden van chiptuning?

Bent u ontzettend blij met uw auto, maar wenst u soms dat u wat meer vermogen had om bijvoorbeeld sneller in te stromen in het verkeer? Of zit u veel op de weg voor uw baan en wilt u het maximale uit uw motor halen? Dan is het verstandig om een keer de mogelijkheden van chiptuning te bekijken. Met deze techniek worden de prestaties binnen het vermogen van uw motor verbeterd door de software van het motormanagement optimaal af te stellen. Hierdoor trekt u niet alleen sneller op en bent u die vervelende vrachtwagens snel voorbij, maar ook uw topsnelheid wordt verhoogd, wat vooral prettig is wanneer u veel op de Duitse wegen rijdt.

Betekent een groter vermogen ook een verlies op brandstofefficiëntie?

Bij chiptuning wordt de software van het motormanagement optimaal afgesteld. De fabrikant stelt de kenvelden namelijk zo af dat er een zeer ruime veiligheidsmarge is. Door de waarden goed af te stellen, wordt de topsnelheid van uw auto verhoogd zonder de belasting op de motor te laten toenemen. Ook wordt de acceleratie en de souplesse van uw auto beter, waardoor uw auto gemoedelijker zal rijden en dus ook zuiniger rijdt. Een hogere topsnelheid betekent dus niet automatisch dat u meer brandstof verbruikt. Maak optimaal gebruik van de soepele rijstijl en bespaar zo op uw brandstof.

Waar kunt u terecht voor een groter vermogen?

Wilt u ook graag meer vermogen in uw auto, zonder de wettelijke regels en limieten te overschrijden? Dan staan de professionals van Chip Performance voor u klaar om u en uw auto naar een hoger niveau te tillen door middel van chiptuning. Neem zeker contact op met deze expert en ontdek de vele acties die er gedurende het jaar worden gehouden. Dan geniet u tegen een scherpe prijs van meer snelheid. Contacteer hen snel of bekijk de mogelijkheden op de website.

https://www.chipperformance.nl/
door

Nespresso machine

Nespresso apparaat nodig? Nespresso is een cupmachine voor het maken van espresso, ontwikkeld door de food-multinational Nestlé. Door een aluminium koffiepad in de Nespresso machine te plaatsen, kan met een druk op de knop perfecte espresso worden gemaakt. De Nespresso-case is een beroemd voorbeeld van innovatie van bedrijfsmodellen, vaak gepromoot door protagonisten van bedrijfsmodellen, en met goede reden. Het is een van de meest levendige argumenten dat de toekomst van concurrentie niet zozeer zal worden gedreven door innovatie in producten of diensten zelf, maar door de activiteiten rondom de producten en diensten die ze op de markt brengen. 

Nespresso apparaten tegenwoordig

Tegenwoordig ligt onze focus echter vooral op VertuoLine-machines. Bij een lagere temperatuur en centrifugering vindt uw extractie plaats zonder dat de pomp nodig is. Helaas kan dit soms leiden tot een ondergeëxtraheerd drankje met een schuimende crema.

VertuoLine-machines voegen gewone koffie toe aan de optie espresso / lungo, dus deze zijn ideaal als u meer ruimte wilt in uw menu.

Zodra u hebt gekozen tussen de oorspronkelijke generatie en de nieuwe vernieuwde lijn, moet u ook rekening houden met de vele partnerschapsovereenkomsten die door Nespresso zijn uitgebreid …

Terug naar 2016

In 2016 droeg Nespresso de distributie van hun machines over aan Breville, DeLonghi en KitchenAid. Co-branded machines verschijnen en vandaag domineren ze de markt.

Door de Nespresso-naam meer te laten verkopen, kan The Nestle Firma profiteren van de expertise op het gebied van keukengerei van dit trio van industriële legendes. De resulterende machines hebben doorgaans een hogere bouwkwaliteit dan veel van de standaard Nespresso-machines. U zult genieten van het ontwerp met een uitgebreide keuze aan kleuren en ontwerpen.

We gaan nu meteen aan de slag om u door 15 van de beste Nespresso machines op de markt te leiden. Als we klaar zijn, geven we ook enkele handige tips voor het kopen van de meest geschikte machine op de gemakkelijke manier.

Nespresso machine: Essenza Mini

De Essenza Mini is een moderne klassieker voor een espressomachine die een behoorlijke vuistslag maar een kleine voetafdruk inneemt.
Als je dol bent op espresso, maar vaak ook geniet van een langere koffie, druk dan op Lungo en je bent gedekt.

De Essenza wordt in slechts 30 seconden aangestoken en klaar voor actie met het water op precies de juiste temperatuur voor elke keer die perfecte espresso. De 19-bar pomp zorgt ervoor dat je alle druk hebt die je nodig hebt voor die kleine, sterke opnames.

Deze machine wordt na 3 minuten inactiviteit uitgeschakeld in de eco-modus. Als het 9 minuten niet wordt aangeraakt, wordt het volledig uitgeschakeld en hoef je je geen zorgen te maken als je een beetje vergeetachtig bent.

Zoals met elk Nespresso apparaat, kunt u kiezen uit een breed scala aan cups, waardoor u alle gemak van koffie met één portie heeft, zonder uw opties te beperken. Zorg ervoor dat u de kosten van deze pods meetelt in uw budget, zodat u weet hoeveel u maandelijks moet uitgeven. Als het een beetje steil lijkt, compenseer het dan wat je anders bij Starbucks zou uitgeven en het begint op een iets goedkopere propositie te lijken.

Voor een veelzijdige en ruimtebesparende machine afgewerkt in een indrukwekkend rood, trapt de Essenza Mini als een muilezel.

https://koffiemachine.org/nespresso/apparaat/
door

Computer recycling voor bedrijven, milieuvriendelijk en lucratief

In de huidige maatschappij gaan de technologische ontwikkelingen ontzettend hard. Waardoor IT apparaten snel verouderd raken en aan vervanging toe zijn. U koopt nieuwe IT apparatuur om met de tijd mee te gaan. Maar weet u ook goed wat u moet doen met uw oude computer hardware? Vaak zijn de oude computers nog prima om mee te werken wanneer deze worden opgeknapt. Of kunnen er kostbare grondstoffen uit de apparatuur worden gehaald voor hergebruik. Het loont om uw computers te laten recyclen door een gespecialiseerd bedrijf! Waardoor u goed bent voor het milieu en er ook nog eens geld aan kan verdienen.

Geld verdienen met oude computers

Ja u hoort het goed, u kunt geld verdienen door uw oude computers en andere hardware te verkopen aan een gerenommeerd computer recyclingsbedrijf. Dit kost u daarnaast weinig moeite. Wat u van te voren wel moet weten is wat u te koop heeft. Zorg er daarom ook voor dat u de type nummers van uw hardware weet voordat u contact opneemt met een computer recyclingsbedrijf. Vaak werken deze bedrijven met een minimale afname. Wanneer u een klein bedrijf bent, is het voor een computer recycler die zich richt op zakelijke klanten niet interessant om zaken met u te doen. In dat geval kunt u veelal terecht bij een particuliere hardware opkoper.

Verder kan het ook zijn dat zwaar verouderde apparatuur ook niet wordt gekocht. Omdat daar ook niet meer aan te verdienen valt voor de dienstverleners. Maar voor middelgrote en grote bedrijven is er vaak een leuk restbedrag aan te verdienen!

Doneren aan een goed doel

Het restbedrag wat u zou kunnen verdienen, kunt u ook afstaan aan een goed doel. Hiermee bent u dubbel goed voor de wereld. En kunt u in uw MVO jaarverslag opnemen dat u geld heeft geschonken aan een goed doel. Maar ook milieubesparing hebt gerealiseerd door uw oude hardware apparatuur te laten afvoeren door een computer recycler.

Hoe gaat de recycling in zijn werk?

De oude hardware wordt kosteloos bij u opgehaald. Het IT verwerkingsbedrijf levert vervoer en neemt de hardware mee. In het verwerkingsproces wordt op veilige wijze, uw bedrijfsgevoelige data verwijderd. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van gespecialiseerde software die alle data vakkundig kan verwijderen. Eenmaal de harde schijven en SSD’s brandschoon zijn, kan de oude hardware worden voorbereid en geassembleerd tot een nieuw leven. En worden verkocht als een “refurbished device”. Onderdelen of oude computers die bij nader inzien toch niet meer bruikbaar zijn, worden volledig gedemonteerd en verwerkt door gespecialiseerde elektronica afval bedrijven. 

Bijdrage aan de circulaire economie

Met behulp van computer recycling, zorgt u voor een tweede leven voor uw computer. En als dat niet meer mogelijk blijkt, worden de elektronica onderdelen zorgvuldig gescheiden en verder verwerkt door professionele afvalbedrijven. Computer recyclingsbedrijven werken met de zogenaamde WEEELABEX kwaliteitsstandaard. Dit zijn richtlijnen en documentatie waar bedrijven zich aan dienen te houden bij het verwerken van e-waste. Zo weet u zeker dat deze bedrijven milieuverantwoord omgaan met uw oude hardware. Computer recycling levert een mooie bijdrage aan de circulaire economie. En daar moeten we naartoe! Doe mee en laat uw oude computers recyclen.

https://ctc-itsolutions.nl/
door

Krups Nespresso

Nespresso koopt de beste koffiesoorten uit meer dan 12 landen. Vervolgens roosteren en mixen we ze op kunstzinnige wijze om onderscheidende aromaprofielen te creëren voor een heerlijke koffie-ervaring. Elke cup is hermetisch afgesloten in aluminiumcups voor versheid. Recycling wordt ook gemakkelijk gemaakt met de gratis service van Nespresso.

Nespresso Krups Club: de ultieme koffie-ervaring.

Door uw eerste bestelling bij Krups Nespresso te plaatsen, wordt ulid van de Nespresso Club en wordt u lid van een wereldwijde gemeenschap van koffieliefhebbers. Als lid profiteert u van gratis verzending bij bestellingen van $ 50 of meer, gratis recycling voor gebruikte cups, 24/7 klantenservice en bent u een van de eersten die toegang krijgen tot koffiesoorten in beperkte oplage en als lid -exclusieve aanbiedingen.

Originele machines maken gebruik van een hogedruk-pompsysteem van 19 bar om de delicate smaak van elke Nespresso Original-koffie perfect te extraheren en bieden elke keer een barista-achtige espresso voor eenmalig gebruik.

Met Nespresso Krups drukt u op een knop en de intelligente barcodelezer herkent automatisch de cups- en cupmaat. Elke bereidingsparameter wordt aangepast om u koffie van hoge kwaliteit met een ongeëvenaarde crema te geven. Van een korte espresso, een soepele Gran Lungo-melange, een heerlijke koffie tot een grotere reismok Alto, Vertuo biedt vijf verschillende kopgroottes die op elk moment van de dag overeenkomen met uw koffiesmaak.

Net toen je dacht dat koffie je niet langer kon verrassen, creëerde Nespresso Vertuo. Dit innovatieve koffie- en espressosysteem met innovatieve brouwtechnologie geeft je vers gezette koffie uit de kwaliteit van een koffiehuis met een unieke crema en volledige body – zelfs in een grote kop.

{youtube}}

Nespresso Krups kopen?

Dan is het slim om te kijken bij de Krups Nespresso  je krijgt een duidelijk totaaloverzicht van alle verschillende koffiemachines van Krups. We sommen de beste machines voor je op zodat je precies weet welk Krups Nespresso apparaat het beste bij je past! Heb je nog geen idee welke je nodig gaat hebben? Dan is het slim om een kijkje te nemen bij het best verkochte Nespresso apparaat.

Krups heeft ook nog andere koffiemachines, zoals de Krups Dolce Gusto.

Op zoek naar een nieuwe koffiemachine? Dat is leuk! Op onze website bekijk en vergelijk je de beste apparaten van 2019 en 2020. We zorgen ervoor dat je door een goed advies een goede machine kunt kopen. Als dat niet fijn is! Alvast veel plezier met je nieuwe Krups Nespresso machine!

https://koffiemachine.org/nespresso/krups/