Categorie Archief Electronica en Computers

door

Verbeter je prestaties als scheidsrechter

Elke sport, of het nu amateur of professioneel is, heeft enthousiaste scheidsrechters nodig. Mensen met een passie voor de sport, die ervoor zorgen dat de regels correct worden toegepast en dat de sporters plezier aan het sporten kunnen beleven. Want daar draait sport uiteindelijk om: samen plezier maken!
Als scheidsrechter zeg je vaak ‘prettige wedstrijd’ bij het begin van een wedstrijd tegen coaches, aanvoerders of sporters. Maar hoe zorg je ervoor dat sport voor alle betrokkenen een positieve ervaring is? De vier inzichten voor de moderne scheidsrechter kunnen je helpen:

 • Structureren
 • Stimuleren
 • Individuele aandacht geven
 • Verantwoordelijkheid delen

SPORT IS EMOTIE

Sportplezier wordt soms vergeten in het heetst van de strijd. De beslissingen van de scheidsrechter roepen soms veel emotie op. De scheidsrechter krijgt te maken met kritiek – of erger: gevloek of fysieke bedreiging – van atleten, coaches, ouders of andere toeschouwers. Dat was vroeger zo, en dat is nu ook zo.

In een snel veranderende maatschappij zien we dat de scheidsrechter onder grotere druk staat. Door de individualisering zijn mensen gewend en getraind om voor zichzelf op te komen. Dit komt ook tot uiting in de toegenomen mondigheid van de atleet, die botst met de rol van de scheidsrechter. Hoe kun je als scheidsrechter met deze mondigheid omgaan?

Dat kun je doen door je prestaties als scheidsrechter te optimaliseren, door een succesvolle en foutloze communicatie met je assistenten aan de zijlijn om de juiste beslissingen te nemen. Bekijk het scheidsrechter communicatiesysteem van AXIWI en ontdek hoe je je prestaties kunt verbeteren!

door

Wat is Augmented Reality?

Dingen als Virtual Reality, Mixed Reality en Augmented Reality komen steeds vaker voorbij, maar wat houden ze eigenlijk allemaal in? In dit artikel verduidelijken we wat Augmented Reality precies is. Lees dus zeker verder als je benieuwd bent. 

Betekenis Augmented Reality

Je hebt het over Augmented Reality wanneer een digitaal beeld (dit is vaak een 3D-animatie) over de werkelijkheid wordt ‘gelegd’. Je verrijkt de echte wereld dan met digitale informatie. Dit kan door middel van een AR bril, of een programma of app op je computerbeeldscherm of smartphone. Je kunt dan nog steeds de omgeving zien, maar er wordt extra informatie aan toegevoegd. Een augmented reality specialist StickyLock kan speciaal voor jouw bedrijf zo’n digitaal beeld maken. Dit zou je kunnen gebruiken als reclame voor je bedrijf, maar er zijn nog meer andere doeleinden om AR in te zetten voor je onderneming. 

Augmented Reality door je smartphone bekijken 

De meest simpele manier om Augmented Reality te bekijken is via een smartphone of tablet. De camera van het mobiele apparaat laat de omgeving zien op het beeldscherm, de software legt hier dan vervolgens een laag over. Dit kan virtuele make-up zijn, een snapchat filter of een pijl op de weg bij Google maps. Tot voorkort had je hier een aparte app voor nodig, maar door het ontstaan van WebAR is het nu mogelijk om AR-content meteen via je browser te zien. 

De AR bril

Buiten AR op mobiele apparaten zijn er ook AR-brillen. Een AR-bril is een bril met een semi-transparante lens die digitale beelden over jouw gezichtsveld heen legt. Je hebt brillen die alles plat weergeven, maar ook AR-brillen met diepteregistratie voor vakkundig gebruik.  

Augmented Reality op social media

Augmented Reality wordt mede vanwege social media veel bekender bij de consument. Denk aan populair apps zoals Facebook, Instagram, TikTok en Snapchat waar Augmented Reality vaak wordt gebruikt. Mogelijkheden die de apps aanbieden zijn bijvoorbeeld filters en product visualisaties.

 

door

LED schermen

Waar denkt u het eerste aan wanneer u denkt aan LED schermen? Ziet u regelmatig de LED schermen langs de snelweg staan. Of denkt u nog groter aan de iconische, gigantische LED schermen op Time Square. Welke gedachte u ook had, al deze LED schermen hebben hetzelfde doel. Iedereen schreeuwt met de LED schermen om aandacht om hun boodschap over te brengen aan het publiek. Deze tactiek schijnt te werken, want we kennen de LED schermen allemaal. Hiernaast wordt er al jarenlang gebruik gemaakt van LED schermen om reclame te maken. Lijkt u dit ook wat voor uw bedrijf? Of bent u op zoek naar een andere soort LED verlichting? In deze blog leest u meer over reclame maken met LED schermen. Het is als bedrijf essentieel om een goede, blijvende eerste indruk te maken. En dat kan met een LED scherm!

 

Diverse LED schermen

Wilt u zich oriënteren op het gebied van LED schermen om te kijken of dit wellicht ook iets is waar u met uw bedrijf in moet investeren? Wij bevelen de partij Rotapanel van harte aan. Al sinds 1964 is Rotapanel een gerenommeerde naam in de wereld van buitenreclame. Bij deze partij vindt u dan ook verschillende soorten LED schermen, hierbij kunt u denken aan:

 

 • LED schermen

 • Verkeer- kantelwalsborden

 • City LED schermen

 • Urban LED schermen

 • Roterende reclameborden

 • DIgitale LCD reclama zuilen

 • Scrolling posters

 

Bezoek na het lezen van deze blog de website van Rotapanel om u te oriënteren op het gebied van LED reclame.

 

Bereik uw doelgroep met LED schermen

Voor het aanschaffen van een LED scherm is het verstandig om alvast na te denken waar u dit LED scherm wilt plaatsen. Waar bevindt uw doelgroep zich? Het is namelijk slim om een locatie te kiezen waar dagelijks veel mensen langs komen en waar met name uw doelgroep zich bevindt. Zo bereikt u uw doelgroep, een grote massa en uw doelstellingen. En dat is natuurlijk wat een bedrijf wil, want de doelgroep is hiervoor erg belangrijk. Het is dus essentieel om uw doelgroep te bereiken en daarvoor zijn de LED schermen uitermate geschikt. Dankzij de gebruiksvriendelijke software is het mogelijk om de boodschap eenvoudig aan te passen. Zo bent u flexibel en heeft u altijd een boodschap die up-to-date is.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Wilt u meer informatie over de toepassingen van LED schermen? Bij Rotapanel kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Zo ziet u direct waar u aan toe bent en staat u niet voor verrassingen. Het kan ook zijn dat u nog vragen heeft over de LED schermen. Vraag dan de brochure aan bij deze partij! Ook voor advies op maat kunt u bij Rotapanel terecht. Wacht niet te lang, want het is altijd een goed moment om een boodschap te zenden naar uw doelgroep.

 

https://www.rotapanel.nl/home/
door

Laat je iPad snel repareren bij iPad reparatie Winterswijk

Als je iPad stuk is, is dit natuurlijk ontzettend vervelend. In de maatschappij van tegenwoordig kan je je eigenlijk niet meer voorstellen wat je moet doen zonder al die digitale apparaten. Het is dus zaak om zo snel mogelijk je iPad weer te laten repareren. Dit kun je doen bij iPad reparatie Winterswijk bijvoorbeeld, zij kunnen door middel van kennis en ervaring ervoor zorgen dat jouw iPad zo snel mogelijk weer de oude wordt en je weer door kunt gaan in de digitale wereld. Wat voor reparatie er nodig is aan je iPad maakt voor iPad reparatie Winterswijk niets uit. Elke soort reparatie kan door iPad reparatie Winterswijk worden uitgevoerd. Dit kan bijvoorbeeld gaan om een waterschade, een schermschade, een niet meer goed werkende batterij of juist een probleem in de software van de iPad. Voor alle reparaties aan je iPad kun je terecht bij iPad reparatie Winterswijk.

Ook kleine reparaties aan je iPad

Niet alleen voor grote reparaties aan je iPad kun je bij iPad reparatie Winterswijk terecht. Ook kan iPad reparatie Winterswijk je helpen met het instellen van je iPad of kleine dingen waar je zelf techniek helemaal uit weet te komen. Geen probleem of vraag is te gek voor iPad reparatie Winterswijk en zij zullen je ten alle tijden helpen met jouw probleem of vraag. Om je iPad goed te kunnen repareren is het verstandig om een afspraak in te plannen bij iPad reparatie Winterswijk. Dan kunnen de monteurs van iPad reparatie Winterswijk goed de tijd nemen voor jouw reparatie en weten ze wanneer ze jou kunnen verwachten. Dit scheelt jou zelf uiteindelijk enorm in tijd om te wachten op je reparatie. Je kunt voor sommige problemen ook altijd even bellen naar iPad reparatie Winterswijk, misschien dat het probleem al telefonisch verholpen kan worden en dit bespaart je tijd en geld. iPad reparatie Winterswijk zal je altijd te woord staan en je helpen waar nodig.

door

Inductieplaat kopen?

Inductieplaat kopen? De beste kookplaten voor inductie van 2020 vind je op Vsenv.nl.

In dit artikel vind je:

 • Waarom een inductieplaat kopen
 • Welke inductieplaat heb je nodig
 • Horen inductie pannen bij de plaat?
 • en meer!

Waarom een inductieplaat kopen?

Een inductie kookplaat is een kookplaat die puur en alleen de pan verwarmt. Je hebt dus geen last van een heet oppervlak als je een inductieplaat gaat kopen.

Daarnaast heeft een kookplaat voor inductie nog meer handige functies. Denk aan het hebben van verschillende standen, zodat je altijd de juiste kookplaat voor inductie kiest met de juiste temperatuur.

Inductiekookplaten zijn tegenwoordig erg in de mode omdat kookliefhebbers van ze houden vanwege hun geweldige prestaties en efficiëntie. De markt biedt momenteel echter een breed scala aan modellen en om de juiste apparatuur te kiezen, is het belangrijk dat er bepaalde elementen zijn waarmee rekening moet worden gehouden.

Wat is een inductiekookplaat?

De ingebouwde of mobiele inductiekookplaat is een huishoudapparaat voor het bereiden van voedsel. Het werkt dankzij het magnetische veld dat warmte genereert en verwarmt de container die erop wordt geplaatst terwijl het koud blijft.

Het heeft een of meer open haarden afhankelijk van het model en biedt verschillende kookniveaus. De inductiekookplaat heeft ook een aanraakbedieningspaneel om eenvoudig de kracht van de open haarden te regelen, evenals een timer.

Hoe een inductiekookplaat kiezen?

Er zijn 1-pits, 2-pits, 3-pits, 4-pits inductiekookplaten en zelfs 5-pits inductiekookplaten op de markt. Om het juiste model te verkrijgen, moet u kiezen op basis van uw behoeften. Modellen met een of twee open haarden nemen weinig ruimte in, maar bieden minder mogelijkheden.

Inductiekookplaten met 3 of meer branders zijn praktischer, omdat ze ten minste een krachtigere en grotere haard bieden die geschikt is voor verschillende containergroottes. Sommige van deze apparaten hebben een modulaire zone die bestaat uit verschillende onafhankelijke inductoren om op verschillende vermogens te koken.

Het vermogen bepalen

Vermogen is ook een van de criteria waarmee rekening moet worden gehouden bij het kiezen van de juiste inductiekookplaat. Uitgedrukt in Watts kan dit variëren, afhankelijk van het model. Hoe krachtiger het apparaat, hoe hoger de maximale temperatuur.

Merk op dat de fabrikanten het totale vermogen en het vermogen van elke kachel vermelden. Grotere branders zijn vaak krachtiger. Het vermogen hangt echter ook af van de functie van de kachel. Een sudderkachel heeft bijvoorbeeld minder vermogen nodig dan een kachel die bedoeld is voor een ander type koken. Wij adviseren u daarom om een ​​inductiekookplaat met 4 kookzones met verschillende vermogens te kiezen om verschillende gerechten te kunnen bereiden.

https://www.inductiekookplaat.net
door

Alle overwegingen om over te gaan op hardware leasen

Het is een maatschappelijke trend dat steeds meer niet aangekocht, maar wordt geleased. Zo ook voor hardware leasen. Hardware leasen kent vele voordelen, zoals u in dit artikel zult kunnen lezen. Aankopen van hardware en daarmee volledig eigenaarschap is in veel gevallen niet noodzakelijk. Wanneer er hardware moet worden aangeschaft, zijn de aanschafkosten hoog. Waar bij leasen deze aanschafkosten niet pieksgewijs worden aangekocht. Dit is ontzettend handig wanneer het handelt om grote bedragen en u nog niet zeker bent dat de investering die u anders bij aankoop zou doen optimaal zou renderen. Maar er zitten ook echter nadelen aan leasen. Welke voor- en nadelen er allemaal zijn, leest u hieronder in dit artikel.We beginnen met de voordelen van hardware leasen en behandelen daarna de nadelen. Tenslotte volgt een conclusie met betrekking tot overwegingen om wel of niet over te gaan op het leasen van hardware.

Voordelen van hardware leasen

Makkelijk berekenbare kosten per device

Een veel aangehaald voordeel van hardware leasen is dat de kosten makkelijk per maand inzichtelijk zijn. Per device wordt er in het contract een maandelijks bedrag afgesproken, waardoor je makkelijk kunt inzien welk bedrag er per maand aan IT kosten zal worden gemaakt. Wanneer u hardware koopt, zult u zelf rekening dienen te houden binnen uw balans met aanschafwaarde, afschrijvingskosten, looptijd, doorrekening van de gemiddelde onderhoudskosten en software die u voor het bedrijf aankoopt.

Software volledig up to date

Binnen leasecontracten zoals Device as a service, bent u altijd voorzien van de laatste software updates. Hierdoor bent u als bedrijf verzekerd van veilige en de meest gebruiksvriendelijke hardware. U zult hierdoor minder tijd bezig zijn met het uitzoeken van welke updates en software relevant is voor uw bedrijfsvoering om adequaat te kunnen werken. Dit wordt door professionals voor u gedaan. Hierdoor kunnen u en uw collega’s zich beter focussen op waar ze goed in zijn en de business is opgericht. 

Eenvoudig bij wijzigingen in personeelsbestand

Wanneer u te maken heeft met regelmatige personeel schommelingen of reorganisaties biedt een leasecontract veel gemak en zorgen. In overleg met uw IT leasebedrijf kunt u eenvoudig de juiste hardware bij kopen of inleveren. En bent u bovendien ervan verzekerd dat er veilig met uw bedrijfsdata wordt omgegaan wanneer de hardware weer wordt ingeleverd.

Nadelen van hardware leasen

Het is duurder om te leasen

Hardware leasen is op de lange termijn duurder dan kopen. Leasen biedt een meerprijs van ca. 20% ten opzichte van kopen en het onderhoud. Het is gemakkelijk om te leasen, maar uiteindelijk ben je duurder uit. 

Vast aan een contractperiode

Een groot nadeel van leasen is dat u vastzit aan de contractperiode die u bent overeengekomen. Doorgaans wordt er een leasecontract opgesteld van 2 of 3 jaar. Wanneer u ontevreden bent over de dienstverlening van het leasebedrijf, kunt u niet zomaar onder het leasecontract uit. Of u moet kunnen aantonen dat het bedrijf zijn verplichtingen niet nakomt. Dit leidt in dat geval tot veel juridisch getouwtrek. Onder de gestelde contracttermijn uitkomen zal kunnen met behulp van een dure uitkoop voorwaarde.

Beperking in vrijheid binnen IT oplossingen

Verder heeft u minder keuze binnen de gewenste IT oplossingen. Of dit nu gaat over het merk laptop, specificaties van de IT apparatuur of dienstverlening die u benodigt. Veel IT bedrijven werken samen met één of enkele leveranciers. Zo heeft u IT bedrijven die alleen Apple apparatuur leasen of alleen een reseller zijn van HP. Wanneer u met veel verschillende divisies te maken heeft, met sterk uiteenlopende IT hardware en software wensen, kan een leasecontract hier niet altijd aan voldoen. Er zijn aanbieders die graag met u meedenken en een maat-oplossing aanbieden, al zal dit in vele gevallen extra duur zijn ten opzichte van de IT oplossingen die ze standaard binnen hun IT lease aanbieden.

Conclusie: kopen of leasen?

Het hangt erg van uw bedrijfsvoering of of u de IT apparatuur beter kunt kopen of leasen. Voor gevestigde bedrijven met sterk uiteenlopende IT wensen en groot gevoel voor verantwoordelijkheid en eigenaarschap zal kopen meer voor vanzelfsprekend zijn. Hierbij ben je minder afhankelijk van je IT leverancier. Echter wanneer je een klein tot middelgroot bedrijf bent, die zich graag focust op de kernwerkzaamheden en geen complexe IT structuren kent, kan leasen veel tijd en daarmee geld besparen! Hardware leasen is een stuk makkelijker en eenvoudiger dan hardware kopen. Denk goed na over wat er binnen uw bedrijf speelt en maak uw keuze! 

door

Wat zijn de mogelijkheden van chiptuning?

Bent u ontzettend blij met uw auto, maar wenst u soms dat u wat meer vermogen had om bijvoorbeeld sneller in te stromen in het verkeer? Of zit u veel op de weg voor uw baan en wilt u het maximale uit uw motor halen? Dan is het verstandig om een keer de mogelijkheden van chiptuning te bekijken. Met deze techniek worden de prestaties binnen het vermogen van uw motor verbeterd door de software van het motormanagement optimaal af te stellen. Hierdoor trekt u niet alleen sneller op en bent u die vervelende vrachtwagens snel voorbij, maar ook uw topsnelheid wordt verhoogd, wat vooral prettig is wanneer u veel op de Duitse wegen rijdt.

Betekent een groter vermogen ook een verlies op brandstofefficiëntie?

Bij chiptuning wordt de software van het motormanagement optimaal afgesteld. De fabrikant stelt de kenvelden namelijk zo af dat er een zeer ruime veiligheidsmarge is. Door de waarden goed af te stellen, wordt de topsnelheid van uw auto verhoogd zonder de belasting op de motor te laten toenemen. Ook wordt de acceleratie en de souplesse van uw auto beter, waardoor uw auto gemoedelijker zal rijden en dus ook zuiniger rijdt. Een hogere topsnelheid betekent dus niet automatisch dat u meer brandstof verbruikt. Maak optimaal gebruik van de soepele rijstijl en bespaar zo op uw brandstof.

Waar kunt u terecht voor een groter vermogen?

Wilt u ook graag meer vermogen in uw auto, zonder de wettelijke regels en limieten te overschrijden? Dan staan de professionals van Chip Performance voor u klaar om u en uw auto naar een hoger niveau te tillen door middel van chiptuning. Neem zeker contact op met deze expert en ontdek de vele acties die er gedurende het jaar worden gehouden. Dan geniet u tegen een scherpe prijs van meer snelheid. Contacteer hen snel of bekijk de mogelijkheden op de website.

https://www.chipperformance.nl/
door

Nespresso machine

Nespresso apparaat nodig? Nespresso is een cupmachine voor het maken van espresso, ontwikkeld door de food-multinational Nestlé. Door een aluminium koffiepad in de Nespresso machine te plaatsen, kan met een druk op de knop perfecte espresso worden gemaakt. De Nespresso-case is een beroemd voorbeeld van innovatie van bedrijfsmodellen, vaak gepromoot door protagonisten van bedrijfsmodellen, en met goede reden. Het is een van de meest levendige argumenten dat de toekomst van concurrentie niet zozeer zal worden gedreven door innovatie in producten of diensten zelf, maar door de activiteiten rondom de producten en diensten die ze op de markt brengen. 

Nespresso apparaten tegenwoordig

Tegenwoordig ligt onze focus echter vooral op VertuoLine-machines. Bij een lagere temperatuur en centrifugering vindt uw extractie plaats zonder dat de pomp nodig is. Helaas kan dit soms leiden tot een ondergeëxtraheerd drankje met een schuimende crema.

VertuoLine-machines voegen gewone koffie toe aan de optie espresso / lungo, dus deze zijn ideaal als u meer ruimte wilt in uw menu.

Zodra u hebt gekozen tussen de oorspronkelijke generatie en de nieuwe vernieuwde lijn, moet u ook rekening houden met de vele partnerschapsovereenkomsten die door Nespresso zijn uitgebreid …

Terug naar 2016

In 2016 droeg Nespresso de distributie van hun machines over aan Breville, DeLonghi en KitchenAid. Co-branded machines verschijnen en vandaag domineren ze de markt.

Door de Nespresso-naam meer te laten verkopen, kan The Nestle Firma profiteren van de expertise op het gebied van keukengerei van dit trio van industriële legendes. De resulterende machines hebben doorgaans een hogere bouwkwaliteit dan veel van de standaard Nespresso-machines. U zult genieten van het ontwerp met een uitgebreide keuze aan kleuren en ontwerpen.

We gaan nu meteen aan de slag om u door 15 van de beste Nespresso machines op de markt te leiden. Als we klaar zijn, geven we ook enkele handige tips voor het kopen van de meest geschikte machine op de gemakkelijke manier.

Nespresso machine: Essenza Mini

De Essenza Mini is een moderne klassieker voor een espressomachine die een behoorlijke vuistslag maar een kleine voetafdruk inneemt.
Als je dol bent op espresso, maar vaak ook geniet van een langere koffie, druk dan op Lungo en je bent gedekt.

De Essenza wordt in slechts 30 seconden aangestoken en klaar voor actie met het water op precies de juiste temperatuur voor elke keer die perfecte espresso. De 19-bar pomp zorgt ervoor dat je alle druk hebt die je nodig hebt voor die kleine, sterke opnames.

Deze machine wordt na 3 minuten inactiviteit uitgeschakeld in de eco-modus. Als het 9 minuten niet wordt aangeraakt, wordt het volledig uitgeschakeld en hoef je je geen zorgen te maken als je een beetje vergeetachtig bent.

Zoals met elk Nespresso apparaat, kunt u kiezen uit een breed scala aan cups, waardoor u alle gemak van koffie met één portie heeft, zonder uw opties te beperken. Zorg ervoor dat u de kosten van deze pods meetelt in uw budget, zodat u weet hoeveel u maandelijks moet uitgeven. Als het een beetje steil lijkt, compenseer het dan wat je anders bij Starbucks zou uitgeven en het begint op een iets goedkopere propositie te lijken.

Voor een veelzijdige en ruimtebesparende machine afgewerkt in een indrukwekkend rood, trapt de Essenza Mini als een muilezel.

https://koffiemachine.org/nespresso/apparaat/
door

Computer recycling voor bedrijven, milieuvriendelijk en lucratief

In de huidige maatschappij gaan de technologische ontwikkelingen ontzettend hard. Waardoor IT apparaten snel verouderd raken en aan vervanging toe zijn. U koopt nieuwe IT apparatuur om met de tijd mee te gaan. Maar weet u ook goed wat u moet doen met uw oude computer hardware? Vaak zijn de oude computers nog prima om mee te werken wanneer deze worden opgeknapt. Of kunnen er kostbare grondstoffen uit de apparatuur worden gehaald voor hergebruik. Het loont om uw computers te laten recyclen door een gespecialiseerd bedrijf! Waardoor u goed bent voor het milieu en er ook nog eens geld aan kan verdienen.

Geld verdienen met oude computers

Ja u hoort het goed, u kunt geld verdienen door uw oude computers te verkopen aan een gerenommeerd computer recyclingsbedrijf. Dit kost u daarnaast weinig moeite. Wat u van te voren wel moet weten is wat u te koop heeft. Zorg er daarom ook voor dat u de type nummers van uw hardware weet voordat u contact opneemt met een computer recyclingsbedrijf. Vaak werken deze bedrijven met een minimale afname. Wanneer u een klein bedrijf bent, is het voor een computer recycler die zich richt op zakelijke klanten niet interessant om zaken met u te doen. In dat geval kunt u veelal terecht bij een particuliere hardware opkoper.

Verder kan het ook zijn dat zwaar verouderde apparatuur ook niet wordt gekocht. Omdat daar ook niet meer aan te verdienen valt voor de dienstverleners. Maar voor middelgrote en grote bedrijven is er vaak een leuk restbedrag aan te verdienen!

Doneren aan een goed doel

Het restbedrag wat u zou kunnen verdienen, kunt u ook afstaan aan een goed doel. Hiermee bent u dubbel goed voor de wereld. En kunt u in uw MVO jaarverslag opnemen dat u geld heeft geschonken aan een goed doel. Maar ook milieubesparing hebt gerealiseerd door uw oude hardware apparatuur te laten afvoeren door een computer recycler.

Hoe gaat de recycling in zijn werk?

De oude hardware wordt kosteloos bij u opgehaald. Het IT verwerkingsbedrijf levert vervoer en neemt de hardware mee. In het verwerkingsproces wordt op veilige wijze, uw bedrijfsgevoelige data verwijderd. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van gespecialiseerde software die alle data vakkundig kan verwijderen. Eenmaal de harde schijven en SSD’s brandschoon zijn, kan de oude hardware worden voorbereid en geassembleerd tot een nieuw leven. En worden verkocht als een “refurbished device”. Onderdelen of oude computers die bij nader inzien toch niet meer bruikbaar zijn, worden volledig gedemonteerd en verwerkt door gespecialiseerde elektronica afval bedrijven. 

Bijdrage aan de circulaire economie

Met behulp van computer recycling, zorgt u voor een tweede leven voor uw computer. En als dat niet meer mogelijk blijkt, worden de elektronica onderdelen zorgvuldig gescheiden en verder verwerkt door professionele afvalbedrijven. Computer recyclingsbedrijven werken met de zogenaamde WEEELABEX kwaliteitsstandaard. Dit zijn richtlijnen en documentatie waar bedrijven zich aan dienen te houden bij het verwerken van e-waste. Zo weet u zeker dat deze bedrijven milieuverantwoord omgaan met uw oude hardware. Computer recycling levert een mooie bijdrage aan de circulaire economie. En daar moeten we naartoe! Doe mee en laat uw oude computers recyclen.

https://ctc-itsolutions.nl/
door

Krups Nespresso

Nespresso koopt de beste koffiesoorten uit meer dan 12 landen. Vervolgens roosteren en mixen we ze op kunstzinnige wijze om onderscheidende aromaprofielen te creëren voor een heerlijke koffie-ervaring. Elke cup is hermetisch afgesloten in aluminiumcups voor versheid. Recycling wordt ook gemakkelijk gemaakt met de gratis service van Nespresso.

Nespresso Krups Club: de ultieme koffie-ervaring.

Door uw eerste bestelling bij Krups Nespresso te plaatsen, wordt ulid van de Nespresso Club en wordt u lid van een wereldwijde gemeenschap van koffieliefhebbers. Als lid profiteert u van gratis verzending bij bestellingen van $ 50 of meer, gratis recycling voor gebruikte cups, 24/7 klantenservice en bent u een van de eersten die toegang krijgen tot koffiesoorten in beperkte oplage en als lid -exclusieve aanbiedingen.

Originele machines maken gebruik van een hogedruk-pompsysteem van 19 bar om de delicate smaak van elke Nespresso Original-koffie perfect te extraheren en bieden elke keer een barista-achtige espresso voor eenmalig gebruik.

Met Nespresso Krups drukt u op een knop en de intelligente barcodelezer herkent automatisch de cups- en cupmaat. Elke bereidingsparameter wordt aangepast om u koffie van hoge kwaliteit met een ongeëvenaarde crema te geven. Van een korte espresso, een soepele Gran Lungo-melange, een heerlijke koffie tot een grotere reismok Alto, Vertuo biedt vijf verschillende kopgroottes die op elk moment van de dag overeenkomen met uw koffiesmaak.

Net toen je dacht dat koffie je niet langer kon verrassen, creëerde Nespresso Vertuo. Dit innovatieve koffie- en espressosysteem met innovatieve brouwtechnologie geeft je vers gezette koffie uit de kwaliteit van een koffiehuis met een unieke crema en volledige body – zelfs in een grote kop.

{youtube}}

Nespresso Krups kopen?

Dan is het slim om te kijken bij de Krups Nespresso  je krijgt een duidelijk totaaloverzicht van alle verschillende koffiemachines van Krups. We sommen de beste machines voor je op zodat je precies weet welk Krups Nespresso apparaat het beste bij je past! Heb je nog geen idee welke je nodig gaat hebben? Dan is het slim om een kijkje te nemen bij het best verkochte Nespresso apparaat.

Krups heeft ook nog andere koffiemachines, zoals de Krups Dolce Gusto.

Op zoek naar een nieuwe koffiemachine? Dat is leuk! Op onze website bekijk en vergelijk je de beste apparaten van 2019 en 2020. We zorgen ervoor dat je door een goed advies een goede machine kunt kopen. Als dat niet fijn is! Alvast veel plezier met je nieuwe Krups Nespresso machine!

https://koffiemachine.org/nespresso/krups/