Categorie Archief Auto’s en Motoren

door

Gaat Private Lease en ZZP goed samen?

In een mooie auto aankomen bij een opdrachtgever, dat maakt indruk. Met Private Lease is dat ook voor ZZP’ers mogelijk. Maar is het ook de beste keuze?

Private Lease en ZPP

Bij Private Lease levert de leasemaatschappij voor een vast bedrag per maand een auto inclusief onderhoud, verzekering en wegenbelastingen aan particulieren. De overeenkomst wordt ook bij ZZP’ers persoonlijk aangegaan. Dus niet vanuit de eenmanszaak of BV voor die wordt gebruikt voor de ZZP werkzaamheden. Daarom is geen sprake van bijtelling voor de belasting.

Private Lease zakelijk rijden

De Private Leaseauto mag niet alleen privé, maar ook voor de zakelijke ZZP werkzaamheden gebruikt worden. De zakelijke kilometers die een ZZP’er in zijn Private Lease auto zijn zelfs te declareren bij het eigen bedrijf tegen een netto vergoeding van 0,19 euro per kilometer. Zo zijn ze af te trekken van de winst.

Geen bijtelling

Het voordeel van Private Lease voor een ZZP’ers is dat er geen sprake is van bijtelling voor het privé gebruik van de auto. Dit in tegenstelling tot zakelijke lease waarbij wel sprake is van bijtelling vanaf 500 privé kilometers per jaar.

De bijtelling kost als snel een paar duizend euro per jaar netto ongeacht het aantal kilometers. Als er per jaar maar een paar duizend kilometer privé gereden wordt is Private Lease hierdoor voordeliger.

Elektrische Auto

De situatie bij Elektrische Auto’s anders. De bijtelling van een zakelijke elektrisch auto is tot een cataloguswaarde van 50.000 euro nu nog veel lager. Het kostenvoordeel voor ZZP’ers valt hierdoor bij elektrische auto’s grotendeels weg. Daar staat tegenover dat er vanaf 1 juli 2020 een subsidieregeling is voor particulieren is waarbij 4.000 euro subsidie wordt verleend op de aanschaf of lease van een elektrische auto.

ZZP Draagkrachttoets bij Private Lease

Leasemaatschappijen voeren ook bij ZZP’ers altijd een draagkrachttoets uit als onderdeel van de acceptatieprocedure. Bij een leaseaanvraag door een ZZP’er worden hiervoor jaarcijfers opgevraagd. Als deze niet goed genoeg zijn dan kan de aanvraag afgewezen worden. Bij een afwijzing kan eventueel via een aanbetaling of borgstelling alsnog aan de voorwaarden voldaan worden.

Wisselende inkomsten

Zijn de ZZP inkomsten sterk wisselend en onzeker, dan is het belangrijk om daar rekening mee te houden. Private Lease is een maandelijks terugkerende financiële verplichting die niet zomaar gepauzeerd kan worden. Is de toekomst nog onzeker dan is het verstandig om een overeenkomst af te sluiten met een korte looptijd. Private Lease met een korte looptijd is wel wat duurder. Occasion Private Lease is in deze situatie veelal interessant.

Invloed op de hypotheek

Voor ZZP’ers is het al lastiger om een hypotheek te krijgen. Omdat Private Lease een financiële verplichting is, wordt die door de bank wordt meegewogen bij de bepaling van het maximale hypotheekbedrag. Hierdoor kan het maximale Hypotheekbedrag lager uitvallen.

Beste Keuze

Of Private Lease de beste keus is voor een ZZP’er is dus afhankelijk van de persoonlijke situatie. Met name als er weinig privé wordt gereden kan private lease voordeliger uitpakken. Bij twijfel is het goed om advies te zoeken. Leaseauto.nl kan helpen met gratis onafhankelijk en persoonlijk advies.  

https://leaseauto.nl/
door

Het beste autobedrijf van Hengelo; dat zijn wij!

Bent u op zoek naar het beste autobedrijf van Hengelo? Zoek dan niet langer want deze heeft u zojuist gevonden! Het beste autobedrijf van Hengelo tot u dienst! Bent u dan ook op zoek naar nieuwe banden, wilt u graag onderhoud laten plegen aan u oude of zelfs wel nieuwe auto, heeft u ruitschade of bent u zelfs op zoek naar een geheel nieuwe auto? Aarzel dan niet langer en breng een bezoekje aan het geweldigste autobedrijf van Hengelo! Naast de allerbeste service krijgt u bij het bekendste autobedrijf van Hengelo een lekker kopje koffie en een stuk koek aangeboden,; komt u dan ook gerust een kijkje nemen bij het beste autobedrijf van Hengelo! 

De beste prijs gegarandeerd bij ons autobedrijf

Wilt u graag uw auto inruilen maar bij een autobedrijf maar weet u nu echt niet wat je auto nog waard is of geven andere autobedrijven je gewoonweg niet genoeg geld terug – geen stress! Autobedrijf Hengelo garandeert altijd de beste prijs! Wacht dan ook niet langer en kom uw prijs opvragen bij het prijs-gunstigste autobedrijf in Hengelo! Natuurlijk kunt u bij autobedrijf Hengelo ook de beste auto’s kopen zo hebben wij niet alleen auto’s van het merk Fiat maar heeft autobedrijf Hengelo ook auto’s van het merk; BMW, Audi, Maserati, Lamborghini, Ferrari en ga zo maar door. Dus ben je een echte macho of een echte diva en ga jij in stijl de weg op in een dure wagen; koop deze dan bij ons! Autobedrijf Hengelo heeft voor ieder wat wils in huis! Brengt u dan ook een bezoekje aan ons autobedrijf in Hengelo! 

Naast het kopen van een mooie auto ook een brede service

Wilt u graag enkel uw autobanden vervangen bij een autobedrijf in Hengelo, ook dan staan wij voor u klaar! Zo wisselen wij wel duizenden autobanden per jaar! U kunt dan ook weer met een gerust hart de weg op wanneer autobedrijf Hengelo u banden heeft vervangen! Je zou bijna zeggen: wat wilt u nog meer?

 

door

Rijlessen in Waalwijk

Rijlessen in Waalwijk

Wanneer je begint met rijlessen in Waalwijk zul je vanaf de eerste seconde merken dat alles nieuw voor je is. Je hebt immers nog nooit in een auto gereden. Althans, als het goed is. Jouw instructeur gaat er alles aan doem om jou de kneepjes van het vak te leren zodat jij zo snel mogelijk als een ervaren chauffeur de weg op kan. Hier is de instructeur zich ook van bewust. Je zult daarom alle tijd en ruimte krijgen om alles op je eigen tempo te doen. Heb jij behoefte aan een proefles? Bij jouw rijschool Waalwijk kun je waarschijnlijk gratis een proefles aanvragen. Zo maak je behalve kennis met je instructeur ook kennis met de lesauto en de werkwijze van de rijschool.

 

 

Spoedcursussen

De een heeft sneller een rijbewijs nodig dan de ander en dat is begrijpelijk! Lessen op een ‘normaal’ tempo kan soms best lang duren, zeker als je maar eens per week kan of zelfs minder. Heb je om de een of andere reden sneller je rijbewijs nodig, bijvoorbeeld doordat je deze nodig hebt voor werk of school, dan kun je een spoedpakket overwegen. Wanneer je tijdsnood hebt is een spoedpakket zeker een oplossing. Je kunt wel niet zomaar met de cursus beginnen. Van tevoren moet je wel al in het bezit zijn van een theoriecertificaat. Wanneer je deze hebt moet je nog een aantal zaken aanvragen bij het CBR zoals een gezondheidsverklaring. Is dit in orde, dan kun je samen met je rijschool waalwijk een datum prikken.

https://rijschoolintilburg.nl/rijschool-waalwijk/
door

Rooklucht uit auto

Bij de aanschaf van een tweedehands auto blijkt er ineens dat er gerookt is. Bij de aanschaf rook je dit niet, maar ineens komt de hinderlijke rooklucht weer boven. Of je hebt een auto uitgeleend en ineens is er een duidelijke rooklucht in de auto. Dit is niet alleen vervelend, maar ook schadelijk voor de gezondheid. Gelukkig kan je de rooklucht uit auto halen met een speciale behandeling. Het is hierbij vooral belangrijk dat er niet oppervlakkig gereinigd wordt. Maar dat de behandeling tot in de poriën van de stof gaat. Zo kan je de rooklucht uit de auto halen zonder dat je deze nog ergens verstopt tegenkomt. Carwash360.nl kan je met zo’n behandeling helpen. Wij zorgen ervoor dat de rooklucht uit auto gaat zonder dat de geur gemaskeerd wordt. Zo zorgen wij ervoor dat de rooklucht echt definitief verdwijnt. Dit is natuurlijk wat je wilt als je een speciale behandeling voor je bekleding inschakelt.

Carwash360.nl helpt zowel bij je interieur als exterieur

Ben je van plan om zowel je interieur als exterieur te behandelen? Dan zit je bij carwash360.nl helemaal goed. Wij zijn niet zomaar een wasstraat waar je de auto van buiten kan wassen. Je kan bij ons ook terecht om je interieur onder handen te laten nemen. Terwijl je zelf wacht met een kop koffie reinigen wij de auto professioneel van binnen en buiten. Wij zorgen ervoor dat de rooklucht uit de auto gehaald wordt en de lak weer glanst. Samen zorgen we ervoor dat je auto weer brandschoon wordt. Maak gerust een afspraak om je interieur en exterieur door ons te laten behandelen.

door

Caravan covers

Caravan covers zijn ideaal om je caravan te beschermen op de momenten dat je hem even niet gebruikt. Er zijn natuurlijk altijd momenten waarbij je caravan in de stalling staat. Op deze momenten wil je natuurlijk dat je caravan schoon en stofvrij blijft. Met een speciale cover kan je de caravan afdekken en voorkom je dat deze vuil wordt. In ons assortiment verkopen we verschillende caravan covers om je caravan mee af te dekken. Uiteraard hebben we ook een cover op voorraad die om jouw caravan past. Ideaal om je caravan te beschermen tegen vuil. Je kan je caravan zo veilig op stalling zetten.

Bescherm je trekhaak met een trekhaakdop

Je kan ervoor kiezen om je trekhaak niet af te schermen met een trekhaakdop. Het grote nadeel is dat er hierdoor vuil aan je trekhaak gaat kleven. Je trekhaak rijdt namelijk door verschillende weeromstandigheden heen. De dop zorgt ervoor dat je trekhaak beschermd wordt en je trekhaak niet vuil wordt. Het voorkomt ook een vieze broek als je per ongeluk je trekhaak raakt zodra je spullen in de kofferbak legt. Daarbij voorkomt de trekhaakdop ook nog eens roestvorming. Zo blijft je trekhaak in een uitstekende staat en kan je veilig de weg op blijven gaan met je eigen trailer. Bij ons ben je altijd aan het juiste adres voor een paar nieuwe trekhaakdoppen. Bestel de nieuwe trekhaakdoppen direct online in onze eigen webshop. Wij zorgen ervoor dat ze snel bij je thuisbezorgd worden na het plaatsen van een bestelling.

door

Verschillende motorhelmen kopen bij Termaat Motoren

Voordat je een motorhelm koopt, wil je natuurlijk wel dat deze bij je past. Er zijn veel verschillende soorten motorhelmen met een aantal voordelen en nadelen. Deze soorten helmen kun je kopen bij Termaat Motoren.

Welke soorten helmen zijn er?

Er zijn heel erg veel verschillende soorten motorhelmen. Dit kan maken dat je niet meer weet waar je voor moet kiezen. Gelukkig kun je deze motorhelmen simpel onderverdelen in drie categorieën, namelijk de open helm, de integraalhelm en de systeemhelm. Deze soorten motorhelmen kopen, kun je bij Termaat Motoren.

De open helm is een helm met de minste bescherming. Dit komt omdat het deel van de helm waar je gezicht zit open is. Voor mensen die snel een claustrofobisch gevoel hebben in een helm is dit de fijnste helm om te dragen tijdens het motorrijden. De openheid van de helm kan wel zorgen voor problemen. Het komt namelijk regelmatig voor dat je vliegjes of zelfs steentjes in je gezicht krijgt. Om te voorkomen dat dit in je oog komt, is het aan te raden om een open helm in combinatie met een bril te dragen.

De integraalhelm is de motorhelm met het meeste bescherming. Dit komt omdat de helm helemaal om je hoofd heen zit. Dit maakt het ook direct de meest dichte helm. Een integraalhelm heeft allemaal klepjes om zo veel mogelijk ventilatie door de helm heen te laten komen. Dit is best handig, maar het kan veel lawaai maken tijdens het rijden.

De systeemhelm is een combinatie van een open helm en een integraalhelm. Met een systeemhelm kun je wisselen tussen een open helm en een integraalhelm door een kinstuk naar boven te klappen. Dit kinstuk vangt veel wind als je deze open geklapt laat. Als je hier mee rijdt, kan het voor komen dat deze er af vliegt.

Waar kun je een motorhelm kopen?

Een motorhelm kopen doe je niet zomaar overal. Voor veel verschillende motorhelmen kun je goed terecht bij Termaat Motoren. Termaat Motoren helpt je bij het uitzoeken van een helm die goed bij jou en bij je motor past. Het is heel erg handig om gebruik te maken van deze service bij het uitkiezen van een helm.

Wil jij een motorhelm kopen? Ga naar https://termaatmotoren.nl/c/motorhelmen/ 

door

Auto huren Maastricht

Wanneer je een auto wilt huren zijn er een aantal dingen waarmee je rekening moet houden. Of je nu een auto wilt huren in Maastricht of in het buitenland, zijn er altijd een paar tips die je goed kunt gebruiken. Het huren van een auto is tegenwoordig zo geregeld, maar het aanbod in voertuigen waaruit je kunt kiezen is enorm. Het is altijd van belang dat je eerst de voorwaarden goed leest voordat je een auto gaat huren. Het kan namelijk zo zijn dat een bepaalde auto goedkoop lijkt te zijn, maar er dan toch een addertje onder het gras zit. Om dit te voorkomen zetten we hieronder een paar handige tips.

 

Tips voor auto’s huren

 

Denk bij voorbaat al eens na welk type voertuig je wilt gaan huren. Ga je maar met 2 mensen op pad, dan is er geen noodzaak om voor een grotere auto te kiezen. Wanneer je met je hele gezin op pad gaat, is het wellicht verstandig om een grotere auto te kiezen met meer laadruimte.  

 

Ook is het van belang om vooraf te bepalen voor hoelang je de auto wilt huren. Stel je geeft aan om de auto vanaf maandag 10:00u tot en met woensdag 10:00u te reserveren, maar je er op woensdag achter komt dat je er nog een dag bij moet pakken, dan kan dit leiden tot hogere kosten. Lees daarom altijd eerst de voorwaarden en kleine letters voordat je een huurauto besteld.

 

Tot slot is het goed om vooraf recensies te bekijken over auto’s huren in Maastricht. Dit kan je op weg helpen naar welke voertuigen goed of slecht zijn voor bepaalde situaties en welk bedrijf het beste bij jou past. Kies niet altijd voor de makkelijkste uitweg. Bijvoorbeeld als je moet kiezen tussen een auto verhuurder in Maastricht die vlakbij is of eentje in Maastricht die zich aan de andere kant van de stad bevindt.

 

https://adremlimburg.nl/
door

Wanneer moet je een automaat spoelen?

Het belang van een automaat spoelen blijft vaak onopgemerkt, totdat er zich ernstige problemen voordoen. Veel bestuurders hebben hun automaat nog nooit gespoeld, aangezien zij ervan overtuigd zijn dat dit niet nodig is. Uiteindelijk leidt dit tot een automaat die niet goed functioneert of zelfs kapot gaat. Een revisie van de automaat kost gemiddeld 2000 – 7500 euro, dit risico kan voorkomen worden door een simpele spoeling van de automaat. Ik leg u uit wanneer een spoeling door ons wordt aangeraden.

Slijtage

Olie binnen de automaat verslechtert na verloop van tijd. Over tijd wordt de olie oud en vervuild, wat zorgt voor een verandering in de viscositeit van de olie en de opname van vocht. Deze oude en vervuilde olie is gevaarlijk voor de automaat, aangezien de lamellen en de oliekanalen vervuild raken wat kan leiden tot vervelende klachten binnen de automaat. De olie kan ook verbranden, doordat de automaat warm wordt tijdens het rijden. 

Controleer de status van uw olie

U kunt erg gemakkelijk de status van uw olie controleren door de peilstok van de automatische versnellingsbak eruit te halen:

  • Open de motorkap.

  • Vind het pijpje waar de automatische versnellingsbakolie inzit (controleer indien nodig de gebruiksaanwijzing).

  • Trek de peilstok van de automatische versnellingsbakolie eruit.

Bekijk de olie. Schone olie ziet er rood en helder uit, samen met een zoete geur. Als de olie donker en ondoorzichtig uitziet, samen met een verbrande geur, dan moet deze ververst worden. Bij het spoelen van de automaat wordt 95% van de oude vervuilde olie verwijderd. Uit alle methodes is het spoelen van de automaat de beste optie voor het beste resultaat.

Preventieve spoeling

Veel autodealers geven aan dat een verversing van de olie pas plaats hoeft te vinden na 150.000 tot 200.000 kilometer. Veel gespecialiseerde automonteurs geven echter aan, dat een verversing van de olie nodig is na 60.000 tot 80.000 kilometer. Als er nog geen klachten plaatsvinden binnen de automaat, is een preventieve spoeling een uitstekend onderhoudsproces. Met een spoeling verkleind u de kans op klachten binnen de automaat. Alle vervuilde deeltjes in de olie worden verwijderd, waardoor uw automaat een stuk langer meegaat.

a

De volgende klachten kunnen ontstaan door slijtage binnen de automaatbak door oude en vervuilde olie:

  • Slecht schakelen

  • Schommelend toerental

  • Verhoogd brandstofverbruik

  • Disfunctioneren van de Kick-down

  • Weigeren automaatbak

  • Gevoelsmatig vermogensverlies

Deze klachten kunnen opgelost worden door een spoeling. Wanneer deze klachten zich voordoen raden wij sterk een spoeling aan, hierdoor worden de klachten niet erger en kunt u langer gebruik maken van uw automaat in topconditie.

 

door

Extra Autosleutels

Standaard krijg je bij de meeste auto’s twee autosleutels geleverd. Maar het is uiteraard altijd mogelijk om er eentje te verliezen en in sommige gevallen beiden. Als je er eentje kwijt bent, dan is het aan te raden om een reserve bij te laten maken. Dan heb je altijd een sleutel achter de hand, mocht je de andere kwijt raken. Als je beiden sleutels kwijt bent, moet je namelijk het hele slot laten vervangen, wat nog meer kosten met zich meebrengt.

Extra autosleutel bijmaken

Het is altijd aan te raden om minimaal twee autosleutels in je bezit te hebben, om vervelende situaties te voorkomen. Niets is zo vervelend als wanneer je je auto niet kunt gebruiken, omdat je er geen sleutel van hebt. Zodra je er dus nog maar één hebt is het verstandig om een sleutel na te laten maken. Deze kunnen nageslepen worden van de sleutel die je nog wel in je bezit hebt. Het kost je dan slechts een sleutel en niet een heel slot.

In sommige gevallen is het niet de reservesleutel die je kwijt bent, maar de sleutel met afstandsbediening, of je wilt beiden sleutels met afstandsbediening. Een autosleutel met afstandsbediening brengt namelijk als voordeel met zich mee dat je de auto op afstand kunt openen of sluiten.

Autosleutel met startonderbreker

Tegenwoordig komt het ook vaak voor dat in de autosleutel een startonderbreker is ingebouwd. Dit is voor extra beveiliging, zodat de auto minder snel gestolen kan worden zonder sleutel. Anders dan je zou verwachten, is het binnen een paar minuten gebeurd om een sleutel bij te laten maken met startonderbreker. Er wordt dan een nieuwe chip gekoppeld aan je auto.

Als je een autosleutel laat bijmaken, zorg dan wel dat dit gedaan wordt door een expert. Het is immers niet de bedoeling dat de autosleutel niet naar behoren werkt.

Kortom, het is altijd aan te raden om een extra autosleutel te laten bijmaken, zodat je altijd in het bezit bent van een goede autosleutel. Mocht je er maar eentje hebben, wacht dan niet te lang met het aanmaken van een extra sleutel. Het kan namelijk een hoop geld schelen als je alleen de sleutel moet vervangen en niet het hele slot.

https://www.uw-sleutelspecialist.nl/
door

Uw autorijschool Utrecht

Uw autorijschool Utrecht

Zoek je een rijschool in Utrecht omdat jezat om met slecht weer door de regen te foetsen, of wil je om een andere reden je rijbewijs in Utrecht halen? Dan ben je voor het snel behalen van je rijbewijs bij autorijschool Utrecht Vlam aan het goede adres! Met Rijschool Utrecht Vlam ben je verzekerd van een kundige en gezellige rijinstructeur en een professionele en goede autorijschool in Utrecht. Gezelligheid en ontspannenheid achter het stuur staan bij ons op nummer een in de rijlessen, zo geloven wij dat je goed je plek kunt vinden achter het stuur en gemakkelijker de verschillende handelingen oppakt.kan je snel je rijbewijs halen bij de professionele en goede autorijschool Utrecht. Een goede rijopleiding start altijd met een goede rijinstructeur, bij Rijschool Vlam ben je zeker overtuigend dat je gezellige lessen gaat volgen.

Welke voordelen is er van ervaren autorijschool Utrecht?

Jij gaat je rijbewijs halen en dan heb je liever een rijschool in utrecht met een hoog slagingspercentage. Daarmee wil je de zekerheid hebben dat je goed terecht gekomen ben bij het school.Als je belangerijk vindt dat de rijinstructeur rekening mee moet hoeden met je wensen, dan heb je zeker heel erg aan bij ons school. Dit is ALTIJD het geval bij ons. het is toch belangerijk dat je naar klik heb met je school..Iedereen kan bepalen naar hun eigen tempo met rijlessen om het rijbewijs te behalen in Utrecht. Als je snel je rijbewijs wilt halen in Utrecht: bij ons autorijschool Utrecht is het mogelijk. Vlam zorg er voor dat je alles goed aanleerd om zometeen veilig en vlot in het verkeer deel kan nemen. Bij Vlam in Utrecht kan je vaak direct starten met je rijlessen.

  

Neem contact op met Vlam in Utrecht

Als je overtuigt bent dat je de beste en goede gevonden heeft, neem dan contact op met Rijschool Utrecht Vlam. U kunt hiervoor het contactformulier invullen of bellen, naar Rijschool Vlam kan zelfs bij u langskomen tijdens proefles, zodat u elkaar gelijk persoonlijk kunt leren kennen. Proeflessen nemen we vaak bij thuis van kandidaten.Heeft u wat andere vragen, kan ook via onze website. Ben je ook beniewd naar onze prijzen, dan kan je zien via onze tarieven pagina. Die zullen zo spoedig mogelijk beantwoorden voor u.

 

 

https://www.rijschoolvlam.nl