Categorie Archief Auto’s en Motoren

door

Rijschool in Amsterdam West

Bent u opzoek naar een rijschool in Amsterdam West waar u uw theorie kunt halen en natuurlijk ook uw praktijk zodat u binnen een bepaalde tijd zelfstandig en veilig de weg op kan. Het personeel die bij deze rijschool in Amsterdam West is erg ervaren omdat ze al jaren in het vak zitten, omdat ze al erg veel verschillende personen in de auto hebben gehad weten ze precies hoe ze het aan moeten pakken en dan ook de lessen zodanig aan de persoon toepassen zodat hij of zij zo snel mogelijk zelfstandig de weg op kan. De personen die ook bij deze rijschool in Amsterdam West hij rijbewijs hebben gehaald krijgen dan ook de optie om een review achter te laten, dit hebben ze niet allemaal gedaan maar de personen die dit wel hebben gedaan zijn dan ook zeer tevreden over hoe de lessen zijn verlopen en zijn dan ook zeer positief over het personeel dat bij deze rijschool in Amsterdam West in dienst is. Ze passen het niveau van de lessen bij elk persoon aan en zo krijgt elk persoon een les die het beste bij haar of zijn niveau past.

 

Welke rijbewijzen zijn beschikbaar bij Rijschool in Amsterdam

 

Deze rijschool in Amsterdam in Amsterdam West biedt de diensten aan voor verschillende rijbewijzen, u kunt hier terecht voor auto, motor, bromfiets en 2 to drive. Als u hier meer informatie over wilt, dan kunt u het beste de website van deze rijschool in Amsterdam West en zo daar kunt u alle informatie lezen over de diensten en daar kunt u ook de tarieven bekijken en zo krijgt u inzicht in hoeveel er in rekening zou worden gebracht als u gebruik maakt van de diensten die er worden aangeboden. De contactgegevens staan op de website en zo kunt u al uw vragen kwijt bij een van de medewerkers.door

Dual dashcam met hoge beeldkwaliteit

De mogelijkheden van dual dashcams  

Tot een aantal jaren geleden waren de mogelijkheden op het gebied van dashcams nog vrij beperkt. Er was op het gebied van dashcams maar een beperkte keuze. Tegenwoordig is dat anders: er is een enorm aanbod aan typen en varianten dashcams. Een van de mogelijkheden is het fenomeen van de dual dashcam.

Een dual dashcam is, zoals de naam al zegt, een tweevoudige camera die zowel voor als achter de auto filmt. Hierbij ontgaat er niets meer aan het oog van de camera. Dual dashcams bestaan doorgaans uit een gewone camera die voor op het dashboard wordt geplaatst en een kleinere camera die op de bumper of bij het achterraam wordt geplaatst. Beide camera’s zijn verbonden met een verbindingskabel, waardoor de beelden op een en dezelfde geheugenkaart terechtkomen. Bekijk hier de dual dashcam.

Bekijk alle modellen dual dashcams op Carcam.nl  

Voordelige en kwalitatief uitstekende dashcams kunt u tegen scherpe prijzen eenvoudig en snel kopen bij Carcam.nl. zij zijn in Nederland dé betrouwbare en ervaren online aanbieder van kwaliteits dashcams in allerlei soorten en maten Bent u van plan om meerdere dual dashcams aan te schaffen, bijvoorbeeld voor in uw bedrijfsauto’s? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan op Carcam.nl. Heeft u vragen of opmerkingen, dan kunt u natuurlijk altijd bellen met onze vriendelijke klantenservice. Onze medewerkers helpen u graag verder, zodat u veilig de weg op kunt!

door

Voordelig de nieuwe Hyundai KONA Shortleasen

Hyundai KONA Shortleasen bij Care Rent Hoogeveen

Maar liefst 4% bijtelling in combinatie met de voordelige verkoopprijs van €39.195,-, maken de KONA Electric een heel aanlokkelijke shortlease auto. De elektrische auto was voor een merendeel van de zakelijke leaserijders niet aantrekkelijk en makkelijk in de omgang genoeg, om deze te gaan leasen. De actieradius van de meeste elektrische auto`s haalden de 200 kilometer niet, en de auto`s die wel een grotere actieradius hadden waren te duur om te gaan leasen. De nieuwe Hyundai KONA heeft een maar liefst een bereik van 482 kilometer! Hiermee kunt u gerust van Hoogeveen naar Amsterdam rijden en weer terug zonder onderweg bij te laden.

All-inclusive rijden zonder zorgen met shortlease

Shortlease is een ideale oplossing voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe of jonge auto, voorzien van een flexibel contract met heldere voorwaarden. Geen langlopende contracten, al na één maand zijn onze shortlease contracten kosteloos per dag opzegbaar! U kunt zelf de duur van het shortlease contract bepalen, om uw eigen tijdelijke mobiliteitswensen in te vullen. Voor wie is shortlease?

Shortlease kan bijvoorbeeld interessant zijn voor bedrijven met flexibele en tijdelijke arbeidscontracten, detachering, voorloop auto voor een bestelde leaseauto of een zelfstandige die tijdelijk over een auto wil beschikken.

Duidelijke afspraken bij Care Rent

Bij Care Rent kunt u duidelijkheid en helderheid verwachten. Altijd direct een passende oplossing en geen kosten achteraf. De tarieven die op onze website staan, zijn ook de werkelijke tarieven. Wij streven naar een langdurige relatie met u als klant. Persoonlijke contact en overleg staan bij ons centraal. Onze shortlease contracten zijn inclusief:

  • Na één maand kosteloos per dag opzegbaar
  • Reparatie, onderhoud en banden
  • Hulpdienst bij pech of schade
  • Vervangend vervoer
  • Allrisk verzekering
  • Ongevallen inzittende verzekering
  • Rente en afschrijving

Brengservice door heel Nederland

Wilt u meer informatie over de Hyundai Kona Electric of een andere shortlease auto, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via het contactformulier, natuurlijk kunt u ons ook bellen 0528-726810, wij staan u graag te woord over de mogelijkheden van de Hyundai KONA Electric. www.carerent.nl

U kunt bij ons ook terecht voor goedkoop autoverhuur en bedrijfswagen verhuur in heel Nederland.

https://carerent.nl/
door

Kilometerregistratie automatisch bijhouden voor uw administratie

Het is natuurlijk wel belangrijk dat u uw kilometerregistratie goed voor mekaar hebt, als u dit niet heeft kunt u hier nog wel eens gezeur mee krijgen en omdat ze voorkomen kunt u het toch beter bijhouden, het is een kleine moeite en het kan een hoop gezeur voorkomen. Als u nou een onderneming zoekt waarbij u uw kilometerregistratie kunt laten doen, maak dan gebruik van de diensten die deze onderneming voor u aanbied. Hier zijn een paar voorbeelden van waarom u aan automatische kilometerregistratie zou moeten doen, u voldoet zo meteen aan de eisen van de belastingdienst door gebruik te maken van deze kilometerregistratie, het is beveiligd en uw privacy wordt gewaarborgd, uw gegevens zijn direct online zichtbaar dus als u ze nodig heeft kunt u deze heel simpel bekijken en het is natuurlijk betrouwbaar en nauwkeurig, omdat alles al automatisch wordt bijgehouden bij deze kilometerregistratie, hoeft u er zelf niks voor te doen en wordt alles dus automatisch voor u bijgehouden. Als u meer informatie wilt over het bedrijf of over de andere diensten die deze onderneming buiten de kilometerregistratie om voor u aanbiedt, dan kunt u deze informatie vinden op de website en zo komt u alles over de diensten en het bedrijf te weten.

 

Gebruik maken van deze kilometerregistratie

 

Heeft u hier nou interesse bij en wilt u gebruik maken van deze rittenregistratie, de contactgegevens van dit bedrijf kunt u vinden op de website en hiermee kunt u telefonisch contact opnemen of een mail sturen naar het emailadres dat op de website staan. U kunt ook eerst een offerte aanvragen, zo krijgt u inzicht in hoeveel er in rekening wordt gebracht en zo misschien ook beter een keuze kunt maken die voor u het meest geschikt is. Ze zijn altijd beschikbaar voor contact en het personeel helpt u graag.

 

 

 door

Rittenregistratie bijhouden met behulp van een systeem

Wilt u weten wat rittenregistratie is of via welk bedrijf u hier gebruik van kunt maken? Bekijk dan nu de website van het bedrijf die deze rittenregistratie voor u beschikbaar stelt of lees deze tekst waarin u kan vinden waar het nou eigenlijk goed voor is en welke voordelen het met zich meebrengt. De voordelen die de automatische rittenregistratie met zich meebrengt word al een flinke stapel, hier zijn enkel een paar voorbeelden van de voordelen die u hierbij zou hebben. U heeft geen naheffingen of boetes, dit komt omdat alles wat er registreert klopt en zo bent u dus helemaal veilig voor boetes. U voorkomt hiermee discussies, omdat alles op beeld staat en u zeer accuraat beeld heeft ontstaan er geen misverstanden die er eerder nog wel eens zouden ontstaan. Het bespaart geld en dat is voor veel mensen een heel belangrijk voordeel, het systeem dat er word ingeschakeld bij deze rittenregistratie is slim en helpt u dan ook met het berekenen van de meest zuinige en snelle routes, dit scheelt natuurlijk tijd en geld. U kunt via de website een offerte aanvragen en hierdoor krijgt u ook inzicht in hoeveel het u zou moeten gaan kosten als u gebruik maakt van deze rittenregistratie.

 

Gebruik maken van deze rittenregistratie

 

Heeft u nou bijvoorbeeld een auto van de zaak en wilt u gebruik maken van rittenregistratie, dan kunt u zich al aanmelden via de website en als u nog vragen heeft over bepaalde onderwerpen, dan kunt u het beste telefonisch contact opnemen of een mail sturen naar het emailadres dat op de website staat. Als u niet wilt wachten op een antwoord op de mail die u gestuurd heeft en wilt u liever meteen geholpen worden, neem dan telefonisch contact op en hier staat een medewerker u te woord en worden u vragen beantwoord.

 

 

 

 

 door

Track and trace systeem voor bedrijfswagens

Wilt u weten wat een track and trace systeem is en wat het voor u kan betekenen, lees dan nu deze tekst of bekijk de website van de onderneming die dit track and trace systeem voor u aanbied. Op deze website kunt u alle informatie over dit systeem vinden, maar ook over de rest van de diensten en producten die ze u aanbieden, door deze informatie te lezen komt u alles te weten over deze producten en het over het bedrijf zelf, het is natuurlijk wel fijn dat als je de diensten van een bedrijf aanneemt of een product koopt, je wel wat informatie over het bedrijf en bijvoorbeeld over dit track and trace systeem te weten komt. Een track and trace systeem wordt ook gebruikt als je iets hebt besteld, dan krijg je daar een mail van met een link erbij en zo kan je het product volgen en ongeveer inschatten hoe laat het bij u thuis bezorgd wordt. Dit heet dus een track and trace systeem en het wordt steeds vaker bij verzendingen gebruikt, het is zo ook veel makkelijker voor de ontvangers, want ze weten nu op welk tijdstip ze thuis moeten zijn en hoeven niet de hele middag thuis te zitten wachten tot het bezorgd wordt.

 

Gebruik maken van track and trace systeem

 

Heeft u na het lezen van deze tekst of het bekijken van de website nou interesse in zo’n track and trace systeem, neem dan nu contact op met de onderneming die dit allemaal voor u aanbied. De contactgegevens kun je vinden op de website, hiermee kunt u contact opnemen met deze onderneming. Het telefoonnummer is beschikbaar voor telefonisch contact, hier kunt u al uw vragen kwijt bij een medewerker en eventueel een afspraak inplannen. U kunt ook altijd langs gaan bij de vestiging en daar hulp zoeken bij een medewerker.

 

 door

Brommobiel kopen bij dit bedrijf

Bent u opzoek naar een website waar u een brommobiel kunt kopen? Op deze website worden verschillende soorten brommobielen te koop gezet met bijbehorende informatie, u zal hier genoeg informatie vinden over deze voertuigen en zo uiteindelijk een snelle keuze hebben gemaakt in het brommobiel kopen. Als u een hoge leeftijd heeft begint alles wat meer en sneller pijn te doen dan toen u jong was, als u nou niet zonder pijn kunt fietsen is het toch fijn om een brommobiel te kunnen besturen. Een brommobiel heeft een sticker achterop die aangeeft dat dit voertuig maximaal 45 kilometer per uur, hierdoor weten de auto’s achter u ook dat ze met een brommobiel te maken hebben en kunnen ze ook hiermee rekening houden in hun rijgedrag. Als u contact met deze onderneming op wilt nemen en een paar van deze voertuigen wilt bekijken of bepaalde vragen heeft, dan kunt u 7 dagen in de week contact met ze opnemen, dit kan overigens ook via een Whatsapp nummer dat ze hebben aangemaakt, als u dan niet in de gelegenheid bent om te bellen, dan kunt u even een bericht sturen naar dit nummer. Ook kunt u zich op deze site aanmelden, dan zou deze onderneming contact met u kunnen opnemen als u bijvoorbeeld een brommobiel wilt kopen.

 

Interesse in een brommobiel kopen

 

Heeft u na het lezen van deze tekst of het lezen van de informatie op de website nou interesse in een brommobiel kopen. Neem dan nu contact met ze op of meld u aan via de website en als deze onderneming dan een verkoper voor u heeft gevonden, dan nemen ze contact met u op en vanuit daar word dan de samenwerking in een brommobiel kopen voortgezet. De contactgegevens kunt u vinden op de website en zoals hierboven ook geschreven staat kunt u 7 dagen in de week contact met ze opnemen.

 door

Brommobiel laten verkopen bij dit bedrijf

Deze website biedt het voor u aan dat u binnen een paar simpele stappen uw brommobiel kan verkopen. Als u hier meer informatie over wilt kunt u deze tekst over een brommobiel verkopen lezen of de website van de onderneming bekijken die deze diensten voor u aanbied. Als u op de homepagina van deze website komt ziet u dat u een kenteken in kan voeren en zo de gegevens van het betreffende voertuig met bijbehorende kenteken kan bekijken, hier komt uw brommobiel dan ook tussen te staan zodat de bezoekers van de website snel en gemakkelijk de gegevens kunnen bekijken en zo sneller een keuze maken in het aanschaffen van een brommobiel en we u sneller helpen met uw brommobiel verkopen. Als u uw brommobiel wilt aanmelden kan dit met een paar simpele stappen op de website van de onderneming die het brommobiel verkopen voor u aanbied. Bij stap 1 vul je je kenteken in met bijbehorend merk, model en uitvoering, bij stap 2 beantwoord u een paar vragen over uw brommobiel, deze zijn nodig bij uw brommobiel verkopen. Bij stap 3 moet u deze onderneming laten weten hoe ze contact met u kunnen opnemen als ze een koper voor uw brommobiel hebben en dus uw mobiel gaan verkopen. Bij stap 4 bent u aangemeld en gaan ze voor u aan de slag.

 

Contact opnemen voor het brommobiel verkopen

 

Heeft u na het lezen van deze tekst nog bepaalde vragen, lees dan nu alle informatie op de website of neem contact op met deze onderneming. Het telefoonnummer en emailadres staan op de website en hiermee kunt u contact met deze onderneming opnemen en zo kunt u al uw vragen kwijt over bijvoorbeeld uw brommobiel verkopen. Als u niet wilt wachten op een antwoord up uw mail, dan kunt u het beste telefonisch contact opnemen.

 door

Een goede partij voor schaftwagens

Naar een partij voor uw gloednieuwe schaftwagen hoeft u niet verder meer te zoeken. Via Brouwer Flexibele Ruimtes uit Nijkerk heeft u de keuze uit verschillende modellen en u kunt de specificaties van de modellen alvast online bekijken. Zo weet u precies wat u van de wagen kunt verwachten en of het model aan uw wensen voldoet. U kunt uiteraard ook altijd even vrijblijvend een offerte aanvragen bij deze specialist. Naar wat voor wagen bent u precies op zoek?

De schaftwagen is de centrale plek op iedere bouwplaats

Uw snelverkeer schaftwagen of langzaamverkeer moet natuurlijk voldoen aan hoge standaarden. Het is immers een centrale plek op iedere bouwplaats. In de wagen wordt geluncht en er worden verhalen gedeeld. De wagens kunnen tegen een stootje en zijn ook nog eens zeer onderhoudsarm. En dat is waar het uiteindelijk allemaal om draait, nietwaar? Wacht daarom niet langer en neem vandaag nog contact op voor meer informatie over alle mogelijkheden voor uw bouwplaats.

Vraag een offerte aan

Bent u op zoek naar een wagen die plek biedt voor 6, 8 10 of 12 personen en moet de reminrichting van de wagen mechanisch of lucht zijn? Geef het door als u een offerte aan gaat vragen voor schaftwagen. U kunt alvast de modellen online bekijken met uitgebreide specificaties, zoals het type dak en het aantal kozijnen. De medewerkers van Brouwer Flexibele Ruimtes denken graag met u mee en bieden u te allen tijde een voorstel dat naadloos op uw wensen aansluit.

door

5 tips voor een goedkope tweedehands auto

5 tips voor een goedkope tweedehands auto

Je wilt een goedkope tweedehands auto kopen, het liefst bij een betrouwbare autodealer in Etten-Leur. Een occasion is in de meeste gevallen een stuk goedkoper dan een nieuwe auto die al begint te devalueren zodra je bij de dealer wegrijdt. Maar er bestaat ook een groot prijsverschil tussen tweedehands auto’s. Met deze vijf tips kun je nog meer besparen bij de aanschaf van een auto.

Vergelijk occasions online

Je zoektocht naar een nette occasion begint met een indruk van het aanbod. Je moet immers weten wat er zoal te koop is. Vroeger moest je hiervoor langs talloze dealers of de occasion-sectie van de autobladen urenlang doorspitten. Tegenwoordig krijg je met een paar muisklikken het volledige aanbod te zien. Pin je hierbij niet alleen vast op vergelijkingswebsites. Deze rekenen namelijk een bedrag aan aanbieders om een advertentie te mogen plaatsen. Deze dealers berekenen deze kosten uiteraard door in de prijs van de auto.

Kies de juiste autoverzekering

Je wilt zo min mogelijk betalen aan je verzekering maar je wilt ook zo min mogelijk risico lopen. Iedere betrouwbare autodealer in Etten-Leur zal je aanraden om een occasion WA/beperkt casco te verzekeren. Een allrisk verzekering is tot 50% duurder en vergoed de dagwaarde van je auto. Oftewel, je krijgt bij schade het bedrag terug voor wat je auto op dat moment waard is. Bij de meeste tweedehandsauto’s is dit niet rendabel ten opzichte van de premie die je betaalt.

Met goed onderhoud gaat je auto langer mee

Natuurlijk heeft een tweedehands auto meer onderhoud nodig dan een nieuwe. Door je auto regelmatig na te laten kijken worden kleine mankementen snel opgespoord en verholpen, wat hoge onderhoudskosten voorkomt. En omdat je een occasion rijdt maak je natuurlijk gebruik van een lokale garage in plaats van een dure merkdealer.

Let op de banden!

De banden zijn de schoenen van je auto. Als je zelf op slechte schoenen loopt krijg je last van je rug, je knieën, je enkels. Met slechte banden slijten onderdelen van de motor sneller en rijdt de auto minder zuinig en minder veilig. Controleer daarom het profiel van de banden, kijk of het zomer- of winterbanden zijn en check het merk.

Herken een betrouwbare autodealer in Etten-Leur en omgeving

Een betrouwbare dealer biedt meer dan alleen de auto die je wilt. MV Motive bijvoorbeeld. Hier krijg je de garantie dat iedere auto met minimaal een half jaar APK wordt aangeboden. Je krijgt een teller rapport en de auto wordt van buiten en van binnen schoongemaakt. Daarbij kun je zelfs Autotrust garantie afsluiten. Je loopt zo min mogelijk risico en je hebt lang plezier van je auto.

Succes met zoeken!