Categorie Archief Auto’s en Motoren

door

De 4 redenen voor winterbanden

Naarmate de temperatuur daalt en onze dagen korter worden, beginnen mensen langzaam hun winterbenodigdheden te verzamelen; dikke jassen, warme laarzen, zakken strooizout en een stevige schop voor sneeuw te ruimen. Winterbanden daarentegen zijn altijd een punt van discussie geweest. Sommige mensen zeggen dat ze absoluut niet zonder kunnen, terwijl anderen zeggen dat ze het prijskaartje niet waard zijn. Hieronder vind je vier redenen waarom winterbanden echt van belang zijn.

1. Ze zijn speciaal ontwikkelt voor de sneeuw

Winterbanden moeten aan strenge eisen voldoen om winterband te ‘mogen zijn’. Door de kou wordt het rubber dat op normale of 4-seizoensbanden zit stukken harder. Dit is de reden waarom ze niet praktisch zijn op gladde wegen. Het rubber dat voor sneeuwbanden wordt gebruikt blijft daarentegen zacht, waardoor het beter aansluit op de textuur van de met sneeuw en ijs bedekte wegen. Dit alleen al is een goede reden om een bandenwissel te overwegen.

2. Winterbanden hebben unieke loopvlakken

Deze loopvlakken zijn groter en breder dan op de standaard all season banden. Het loopvlak op winterbanden heeft twee functies. Ten eerste is het ontworpen om vocht af ​​te voeren van het belangrijkste contactpunt van de wielen, wat zorgt voor meer controle. Ten tweede betekent het grotere loopvlak dat wanneer de wielen draaien ze zich in het ijs en de sneeuw kunnen vastgrijpen en het uiteindelijk achter zich uit kunnen strooien, terwijl de auto over het gladde wegoppervlak rijdt.

3. Je kunt eenvoudiger stoppen

Het kan niet meevallen om je auto te starten als het buiten erg koud is. Echter is het stoppen van een voertuig in koude weersomstandigheden nog veel moeilijker. Studies hebben aangetoond dat winterbanden je remafstand tot wel 37% kunnen verminderen, wat je dus kunt zien als een flink voordeel. Dit helpt niet alleen een ongeluk te voorkomen, maar het kan zelfs een leven redden. Dat is wel een bandenwissel waard, toch?

4. Langere levensduur van je 4-seizoensbanden

Het spreekt voor zich, maar het is het vermelden waard. Wisselen naar een set winterbanden zal de levensduur van jouw 4-seizoensbanden verlengen. Dit kan helpen om de kosten van de winterbanden een beetje te compenseren, want goede banden in het algemeen zijn al duur genoeg. Hoe langer alles meegaat, des te beter voor je portemonnee!

Ben je nu overtuigd om de stap naar winterbanden te nemen of om ze te overwegen? Neem dan een kijkje op https://marthijs-services.nl/bandenservice/.

https://marthijs-services.nl/bandenservice/
door

Dashcams worden steeds populairder, goede zaak of niet?

In Nederland rijden steeds meer mensen met een dashcam in hun auto rond. Een dashcam of dashboard camera is een camera die op de voorruit van de auto wordt gemonteerd en dus filmt wat de bestuurder tijdens het rijden ziet. In het geval er een ongeval of ander incident plaatsvindt is hierdoor altijd bewijs aanwezig over de situatie tijdens het voorval. Dit video bewijsmateriaal kan worden overgedragen aan de politie of de auto verzekering zodat zij kunnen beoordelen wat de situatie is geweest ten tijde van het ongeval.

Dashcams in het nieuws

De groeiende populairiteit van dashcams onder weggebruikers is niet onopgemerkt gebleven. RTL nieuws heeft onlangs nog een item gemaakt over dashcams in het verkeer. Ook verschijnen en door het groeiene gebruik van dashcams steeds meer opmerkelijke video’s op internet. Deze gaan vaak snel ‘viral’ en bevatten vreemde of gevaarlijke verkeerssituaties. Deze opwaartste spiraal wordt weer versterkt doordat door de publiciteit mensen zelf sneller een dashcam zullen aanschaffen en de kans dat een incident wordt vastgelegd en gepubliceerd daarom weer groter wordt.

Veiliger verkeer

Het toenemende gebruik van dashcams in het verkeer is een goede zaak, vinden alhans veel mensen. Het verbeterd immers de verkeersveiligheid en bovendien is de pakkans van overtreders of criminelen een stuk groter. Deze twee aspecten hebben vaak een versterkend effect op elkaar; wanneer de pakkans erg groot is denk je wel twee keer na voordat je een (domme) verkeersovertreding maakt of je asociaal gedraagt in het verkeer.

Daarnaast wordt door de politie bij de opsporing van een misdrijf tegenwoordig stees vaker een oproep gedaan om belastend beeldmateriaal, bijvoorbeeld van een dashcam, over te dragen aan de politie. Je kunt dit op deze website van de Politie zelf doen.

De nadelen en wetgeving

Er zijn ook mensen die het toenemende gebruik van dashcams niet toejuichen. Zei pleiten dat we in een samenleving terecht komen waarin we steeds meer op privacy moeten inleveren. Het veelvuldige gebruik van dashcams heeft hier natuurlijk geen positieve invloed op.

Dit is ook één van de redenen dat het gebruik van een dashcam in sommige landen (ten strengste) verboden is. In bijvoorbeeld Oostenrijk en Portugel kun je de dashcam beter opbergen, daar krijg je namelijk een enorme boete wanneer je wordt ‘betrapt’ met zo’n camera op je voorruit. Kijk op de website van de ANWB voor meer informatie over de wetgeving in verschillende landen.

Welke dashcam kopen?

Waar vraag is is vaak ook aanbod, er zijn daarom tegenwoordig talloze websites die dashcams aanbieden in alle soorten en maten. De keuze voor een goede dashcam is grotendeels afhankelijk van je wensen. Je hebt ze met één camera voor de voorkant of met voor- en achtercamera, met of zonder Wifi, GPS en LCD scherm. 

Allcam brengt elk jaar een Top lijst met de beste dashcams van dat jaar. De lijst met beste dashcams van 2019 vindt je hier

 

 

https://www.allcam.nl
door

Tanken in Duitsland

Langs de Duitse autobahn bevinden zich diverse tankstations, ook wel Tankstellen genoemd. Je kunt goedkoper tanken in Duitsland, waardoor veel Nederlanders ervoor kiezen om over grens te tanken. Tanken in het buitenland brengt wel de nodige vragen met zich mee. In principe is het tanken in Duitsland vergelijkbaar met tanken in Nederland. Om onderweg problemen te voorkomen, hebben wij de belangrijkste informatie samengevat. 

 

Brandstofoverzicht Duitsland 

 

Euro 95: Deze benzine is bij de meeste Duitse tankstations verkrijgbaar. Daar wordt het Super E5, Super 95 Oktan, Superbenzin, E5 Eurosuper, Super 95 E5 of Super bleifrei genoemd. Euro 95 tanken in Duitsland loont, gezien er in Nederland belasting over betaald wordt. 

 

Daarnaast bestaat er E10, dit is een mengsel van 90% Euro 95 loodvrije benzine en 10% bio-ethanol. Let op: niet ieder voertuig komt voor deze brandstof in aanmerking. Voor sommige voertuigen is dit zelfs schadelijk voor de motor. De ANWB meldt dat 10% van de benzinevoertuigen in Nederland dit niet kunnen gebruiken. Deze voertuigen dienen Euro 98 loodvrij te tanken.  Op de Barneveldsekrant vind je hier meer informatie over.

 

Diesel: Deze brandstof is bij tankstations gewoon aangegeven als diesel (B7). Tevens is er in Duitsland speciale winterdiesel verkrijgbaar die niet snel kristalliseert. Tanken voor dieselvoertuigen is nog steeds voordeliger in Duitsland, hoewel het de vraag is hoelang dit nog gaat duren. Met oog op het toenemende dieselverbod in Duitsland kan dit in de toekomst gaan veranderen.  

 

LPG: Gas tanken in Duitsland wordt steeds vaker gedaan. Deze lpg-brandstof is in 10.000 tankstations in Duitsland verkrijgbaar. Daar wordt het Flüssiggas of Autogas genoemd. Hou er rekening mee dat deze brandstof dus niet bij ieder tankstation te vinden is. Onderweg zijn er informatieborden langs de autobahn te vinden met locaties voor lpg-brandstof daarop vermeld. 

 

Elektriciteit: Voor elektrische auto’s zijn er ongeveer 28.000 oplaadpunten in Duitsland. Deze worden Stromtankstellen genoemd en bevinden zich vooral in het westen van Duitsland. Vergeleken met Nederland zijn er minder laadpunten in Duitsland. Enige planning voordat u vertrekt is verstandig. Met handige apps als The New Motion, Chargemap en e-mobile checker wordt elektrisch rijden in Duitsland gemakkelijk gemaakt. 

https://tankbillig.in/1010-wien-innere-stadt/diesel/start
door

Snel je rijbewijs halen in Tilburg

Het halen van een rijbewijs heeft verschillende voordelen: je bent erg mobiel en je bent niet meer altijd afhankelijk van andere mensen of van het openbaar vervoer. Het is alleen wel een beetje jammer dat het halen van een rijbewijs zo lang kan duren. Daarom heeft verkeerschool in Tilburg VS Michael vijf tips om zo snel mogelijk je rijbewijs te halen voor je op een rijtje gezet. 

 

Tip 1: haal je theorie-examen zo snel mogelijk

Wanneer je klaar bent om je praktijk-examen te doen, maar je je theorie-examen nog niet af hebt, mag je je praktijk-examen nog niet doen. Dit kost dus veel extra tijd en is heel irritant. Probeer daarom om je theorie-examen zo snel mogelijk te halen. 

Tip 2: kies voor een ervaren rijinstructeur

Een rijinstructeur met veel ervaring heeft al vaker leerlingen lesgegeven. Daarom weet hij precies wat leerlingen vaak fout doen en hoe hij je het beste kan leren rijden. Dit zorgt ervoor dat je een beter kunt rijden en daarnaast kun je zo ook sneller je examen afmaken. Bij rijschool Tilburg, beter bekend als Verkeersschool Michael, krijg je een vaste rijinstructeur. Dit betekent dat je je lessen extra snel af kunt maken. 

Tip 3: trap niet in de trucs van rijscholen

Het is natuurlijk mooi als je een rijschool tegenkomt die goedkope rijlessen aanbiedt, maar als de rijlessen te goedkoop zijn zit er meestal een addertje onder het gras. Daarom kun je het beste kijken naar verschillende rijscholen bij jou in de buurt. Hierbij kun je de prijzen vergelijken en de goedkoopste uitkiezen, behalve als de goedkoopste prijs heel erg afwijkt van de andere prijzen. Zo is de kans klein dat je wordt opgelicht door een rijschool. 

Tip 4: lees reviews

De beste manier om erachter te komen of een rijschool goede rijinstructeurs heeft en eerlijk te werk gaat, is het lezen van online reviews. Leerlingen van een rijschool laten soms een review achter over de rijschool. Wanneer er erg veel negatieve reacties zijn kun je beter opzoek gaan naar een andere rijschool. Ook kun je kijken wat de reden is van de negatieve reacties, en of het al is opgelost. Als er bijvoorbeeld veel negatieve reacties zijn over één slechte rijinstructeur, kan het zijn dat de rijschool die rijinstructeur heeft aangesproken of ontslagen. Iedere rijschool kan immers een fout maken. Het lezen van reviews kan voorkomen dat je bij een slechte rijschool terechtkomt en kun je dus veel tijd besparen. Wanneer je op de website van Verkeerschool Michael kijkt, zie je veel positieve reviews, hierdoor weet je dat de rijschool betrouwbaar is. 

Tip 5: neem meerdere lessen

De laatste tip is dat je meerdere lessen achter elkaar neemt. Hierdoor onthoud je beter wat je de vorige les hebt behandeld. Hierdoor kun je sneller vooruitgang boeken bij het halen van je rijbewijs.

https://www.vsmichael.nl/
door

Banden Aalsmeer helpt u aan de beste banden voor uw auto

Wilt u nieuwe banden voor uw auto? Dan kan banden Aalsmeer u helpen om de beste banden te vinden voor uw auto. Of u nou zomer of winterbanden wilt of all-season banden. Het maakt niet uit want alle banden zijn beschikbaar door de leverancier. Samen met een deskundige van banden Aalsmeer wordt er gekeken wat de beste banden zijn voor u en uw auto en welke banden in uw budget passen. Heeft u daarom nieuwe banden nodig en wilt u zorgen dat u zo snel mogelijk weer voorzien bent van goede en kwalitatief hoge banden? Dan kunnen de deskundigen van banden Aalsmeer u helpen om de banden te vinden wat u zoekt en die bij u passen zodat u veilig en ongestoord kunt rijden.

Waarom kiezen voor nieuwe banden bij banden Aalsmeer?

In de zomer wordt het warmer en warmer en dan kan het doorrijden op winterbanden gevaarlijk zijn omdat deze banden niet voorzien zijn van de materialen waar zomerbanden van voorzien zijn. Zo kan het gevaarlijk zijn om door te rijden op winterbanden in de zomer. Ook het doorrijden op zomerbanden in de winter is heel gevaarlijk. Want de zomerbanden hebben niet zoveel grip als winterbanden waardoor je snel weg glijdt op een glas wegdek. Onderschat daarom niet hoe belangrijk het is om goede banden te hebben want het is heel belangrijk en veiligheid staat voorop. Laat banden Aalsmeer je helpen om de beste match te vinden voor jou en je auto. Heeft u daarom nieuwe banden nodig en wilt u zorgen dat u zo snel mogelijk weer voorzien bent van goede en kwalitatief hoge banden? Dan kunnen de deskundigen die bij banden Aalsmeer werkzaam zijn u helpen om de banden te vinden wat u zoekt en die bij u passen zodat u veilig en ongestoord kunt rijden.


door

Wat is een WOK status?

 

 

Met een wok kun je heerlijke gerechten bereiden, vooral voor roerbakken zijn deze pannen zeer geschikt. Maar daar gaat het niet over wanneer we spreken van WOK status. Deze afkorting staat voor Wacht Op Keuren, de status is van toepassing op voertuigen die volgens de politie niet voldoen aan de wettelijke eisen en daarom herkeurd moeten worden. Op deze pagina kun je alle informatie lezen over de WOK status.

 

Wanneer krijg je een WOK status?

Op het moment dat een politieagent je staande houdt, en jouw voertuig niet aan de wettelijke eisen voldoet, dan kan de agent besluiten om het voertuig de WOK status toe te kennen. Dit houdt in dat het voertuig gekeurd moet worden, tot goedkeuring is het niet toegestaan om dit voertuig op de openbare weg te gebruiken. Het komt regelmatig voor bij scooters, en kan van betrekking zijn op mankementen zoals een kapotte lamp tot aan het opvoeren van een scooter.

 

Veiligheid staat voorop

Je kunt uiteraard van mening verschillen wat ‘veilig’ rijden is, in beginsel is veiligheid in het verkeer wel de reden om je staande te houden en een sanctie op te leggen. Denk aan verlichting die niet werkt, kale banden of in veel gevallen te snel rijden. Je wordt als scooterrijder doorgaans staande gehouden op basis van duidelijk zichtbare kenmerken. Lampen die in de avond niet branden zijn duidelijk zichtbaar, iemand die zonder helm 60 km/u in de bebouwde kom rijdt overtreedt ook duidelijk de wet. Kale banden is meer een voorbeeld van persoonlijke veiligheid, en is alleen waar te nemen wanneer de scooter geparkeerd staat. Andere overtredingen kunnen ook de omgeving in gevaar brengen.

 

Krijg je ook een boete?

Ja, nee en misschien. De politieagent mag beslissen welke sancties er van toepassing zijn op de overtreding. Dit kan een boete zijn, een WOK melding of beide. In principe zul je voor een achterlicht met een defect glaasje eerder een waarschuwing of boete krijgen, maar de agent is gerechtigd om de WOK status toe te kennen.

 

Te snel gereden?

Een snorscooter mag niet harder rijden dan 25 km/u, een bromscooter niet harder dan 45 km/u. Voor snorscooters geldt een marge van +4 km/u en voor bromscooters een marge van +5 km/u bij een snelheidstest op de weg. Wanneer de scooter op een rollenbank wordt gezet wordt er nog een extra marge van +5 km/u geteld, dus je hebt respectievelijk 9 of 10 km/u marge.

 

RDW keuring

Wanneer jouw voertuig de WOK status heeft gekregen moet je deze laten herkeuren bij de RDW om er weer gebruik van te mogen maken, anders riskeer je een fikse boete of inname van de scooter. Naast de kosten voor reparatie of modificatie moet je ook nog 64 euro betalen om het kentekenbewijs opnieuw te activeren en ongeveer 10 euro voor de tenaamstelling.

 

Scooter verkopen?

Je mag een scooter met deze status verkopen, mits je duidelijk aangeeft wat de situatie is, en dat er in die staat niet mee gereden mag worden op de openbare weg. De nieuwe eigenaar zal dan voor de kosten van herkeuring moeten opdraaien. Bij overschrijven wordt dit altijd kenbaar gemaakt.

 

Opvoeren en begrenzen

Het is in Nederland toegestaan om een scooter op te laten voeren, je mag er alleen niet meer mee rijden. Dat is dubbel maar zo is het nou eenmaal. Je kunt een scooter laten opvoeren, of de begrenzing eraf laten halen, met een schakelaar om de snelheid weer op standaard in te stellen. Zo kun je een WOK status voorkomen, al biedt dit geen absolute garantie. Wanneer de politie je voorbij heeft zien scheuren zal een verborgen knopje je ook niet meer redden, wees dus altijd voorzichtig met jouw rijgedrag

door

Autos

Flexibiliteit is een van de grootste voordelen van het reizen met de auto. U kunt zoveel stoppen als u wilt, op uw eigen tempo rijden en gewoon genieten van de vrijheid van een roadtrip! En omdat er geen bagagelimiet is, kunt u bijna het hele huis meenemen. Nou ja, niet letterlijk, maar u kunt zeker alles wat u denkt dat essentieel is voor zo’n reis inpakken.

En laten we niet vergeten dat uw geliefde huisdieren zich bij u kunnen aansluiten als u voor dit vervoermiddel kiest. Huisdieren zijn meestal niet welkom in vliegtuigen of treinen, en als ze dat wel zijn is het meestal behoorlijk stressvol voor hen. Auto ritten kunnen leuk zijn voor uw huisdieren, dus niets weerhoudt u ervan om uw huisdier mee te nemen om een avontuur met u te beleven! Zorg ervoor dat u uw auto goed voorbereidt om iedereen veilig te houden.

Een beter uitzicht is een ander groot voordeel van het reizen met de auto. Wanneer u met het vliegtuig reist, is uw zicht beperkt en soms is het uitzicht bedekt met een wolk. Als u ervoor kiest om de wereld vanaf een schip te zien, ziet u alleen maar water in alle richtingen.

Maar als u een auto kiest als uw vervoer, zal u zitten kundig voor zien vele mooie dorpen, heuvels en kleine steden langs uw drive. En u zult altijd in staat zijn om te stoppen en wat foto’s te nemen, ook. Het uitzicht vanuit het raam is dus een groot pluspunt.

Een ander groot voordeel van het reizen met de auto is dat het een beetje geld kan besparen. Dit werkt vooral als je met een stel vrienden reist die allemaal kunnen tanken.

En als je auto groot genoeg is, kun je zelfs het huren van een kamer overslaan en gewoon in je auto slapen! Rijden wordt beschouwd als een veel goedkopere manier om te reizen, omdat u uw financiën gemakkelijker onder controle kunt houden en simpelweg flexibeler kunt zijn als het gaat om het uitgeven van uw geld.

Nou, laten we eerlijk zijn. Rijden duurt een hel van een lange tijd. U kunt soms uren rijden en toch niet op uw bestemming aankomen. Je kunt niet elk deel van de wereld bereiken met een auto. Je kunt niet door de oceaan rijden om bijvoorbeeld naar Hawaï te reizen.

In het algemeen, als u kiest voor een auto als uw manier om te reizen, moet u alleen reizen waar u uw auto kunt rijden, en dat betekent dat u misschien niet in staat zijn om overal te reizen.

Een ander nadeel van het reizen met de auto is dat slecht weer ernstige gevolgen kan hebben voor je reis. Regen, sneeuw en stormen kunnen allemaal de rijomstandigheden veranderen en kunnen zelfs uw hele road trip ruïneren als u niet voorbereid bent.

Houd rekening met het weer voordat u de weg opgaat en wees ook eerlijk over uw rijvaardigheid. Rijden onder deze omstandigheden kan voor sommigen een uitdaging zijn en kan gevaarlijk zijn, niet alleen voor u, maar ook voor anderen op de weg als u niet goed voorbereid bent.

Tot slot, de laatste zwendel is dat u vóór elke vorm van road trip, moet u zeker nodig hebt om uw auto voor te bereiden op de lange afstand, en dat kan extra financiën en tijd vereisen. Zorg ervoor dat u wat tijd besteden aan het controleren van uw auto voor storingen die kunnen gebeuren op de weg.

Overweeg ook om te investeren in een paar essentiële auto’s, vooral als u van plan bent om de weg op lange termijn of met uw kinderen te raken. En vergeet niet de kleine maar nuttige gadgets die u kunt gebruiken in een auto, zoals telefoon- of bekerhouders, een GPS of zonnekleppen. Dit alles maakt uw roadtrip net dat beetje leuker!

Het goede is dat investeren in dit soort uitrusting niet altijd duur hoeft te zijn, en Amazon’s promo- en kortingscodes kunnen u helpen om een nog betere deal te krijgen. Zoals u misschien weet, Amazon heeft een enorme selectie van auto-apparatuur, en hun prijzen zijn zeer redelijk. Met sommige van deze codes, gaat u zeker minder uitgeven aan alles wat u nodig zou kunnen hebben. Voorbereiden van een road trip kan een beetje goedkoper zijn!

Zo veel mensen vliegen tegenwoordig overal naartoe dat je misschien denkt dat de klassieke Amerikaanse roadtrip tot het verleden behoort. Dit is eigenlijk niet het geval. Hoewel het lijkt erop dat de On the Road ervaring van het krijgen van een auto en gewoon gaan in het belang van het gaan is in verval, de statistieken (en het aantal auto’s om je heen) bewijzen dat meer Amerikanen dan ooit op de weg voor vakanties en familie bezoeken, maar blijkbaar voor meer frequente maar kortere reizen. En eerlijk gezegd, met de luchtvaartmaatschappij klantenservice ontegenzeggelijk in verval, veel Amerikanen liever rijden dan vliegen.

Afgezien van de statistieken, er is geen ontkennen dat de verleiding van de weg is onmiskenbaar en waarschijnlijk eeuwig; het lijkt bijna ingebed in onze eigenlijke make-up. Er is een rijkdom aan het doorkruisen van het land een centimeter in een tijd die afwezig is in de ervaring van het klimmen in een metalen bus en het klimmen op uw bestemming. Om het meeste uit uw ervaring te halen, mag u deze tips voor een road trip niet missen.

Ga je gang, laat de servetten en gomverpakkingen onder je stoel liggen. Laat de bonnetjes van je laatste zakelijke rit achter in het handschoenenkastje.

https://www.car-bags.com/nl/
door

Zekerheid bij een auto importeren uit Japan

Een auto importeren uit Japan is vrij eenvoudig. Wanneer u het juiste bedrijf inschakelt, kan alles van begin tot eind voor u geregeld worden. Zo rijdt u in een korte tijd rond in een Japanse klassieker, zonder dat u zich om alle wetten en regels hoeft te bekommeren tijdens het transportproces. Met Marlog Car Handling bent u verzekerd van professionele ondersteuning en kunt u uw auto zorgeloos importeren uit Japan.

Het proces geregeld van A tot Z

Marlog Car Handling streeft ernaar om een snelle en betrouwbare service te bieden aan mensen die hun favoriete auto willen importeren uit Japan. Het complete transportproces wordt dan ook voor u geregeld. Het bedrijf kent namelijk mensen over heel de wereld, waardoor u binnen een kort tijdsbestek de auto van uw dromen in bezit kunt hebben. Wanneer u een Japanse auto op het oog heeft, hoeft u in feite alleen maar contact op te nemen met Marlog Car Handling. De rest wijst zich vanzelf!

Zelfs de registratie voor u geregeld 

Wanneer u uw wensen heeft besproken met de specialisten van Marlog Car Handling, hoeft u alleen maar op een bevestiging te wachten. Ook kunt u direct aangeven of u ook de registratie door het bedrijf wilt laten doen. Zo heeft u niet alleen een auto, maar kunt u ook direct de weg op met uw nieuwe aanwinst. Een auto importeren uit Japan is daarom haalbaar voor iedere autoliefhebber en eenvoudig te regelen.

Geen onbetrouwbare partijen betrokken bij de import 

Een auto importeren uit Japan is een goede oplossing voor mensen die graag een klassieke auto willen hebben die niet in Nederland te krijgen is. Door het gehele transportproces uit handen te geven, hoeft u zich geen zorgen te maken over onbetrouwbare partijen en alle risico’s die hieraan verbonden zijn. U bent namelijk te allen tijde verzekerd van betrouwbare partijen bij het importeren van uw nieuwe voertuig.

https://www.marlog-car-handling.eu/
door

Auto verkopen in Nederland

Wilt u veilig en snel uw auto verkopen, dan kan dit via deze website binnen paar klikken. Als u hier meer informatie over wilt, dan is het handig om deze tekst door te lezen en de website van de onderneming te bekijken die het auto verkopen voor u aanbiedt. Zoals u op de website ook ziet, is er bij elk onderwerp dat op de website te vinden is een stuk bijbehorende informatie geschreven is het betreffende onderwerp. Dit hebben ze expres zo gedaan zodat het duidelijker wordt voor bezoekers van de website en ze zo dus al van te voren weten ze kunnen verwachten op het moment dat ze gebruik maken van de diensten die worden aangeboden door deze onderneming en ze verder ook haast geen vragen meer hebben, maar alles zelf al hebben doorgelezen. Het auto verkopen gaat dan ook al volgt in zijn werking, u geeft het automerk, model, bouwjaar, kilometerstand en nog wat gegevens door. Dan bent u met uw auto geregistreerd in het systeem van dit bedrijf en dan kunnen de bezoekers van deze website die dus niet hun auto verkopen, maar juist een auto willen kopen, deze mensen kunnen uw auto dan zien en zien dan ook dat het voertuig te koop staat.

 

Waarom zou u via deze website uw auto verkopen

 

Als u uw auto wilt verkopen via deze website, dan heeft dat ook enkele voordelen ten opzichte van andere websites die ook aanbieden dat u uw auto kan verkopen via hun website. Het is dan gratis en vrijblijvend, binnen 1 dag verkopen, verkopen voor de hoogste prijs, makkelijk & supersnel, 100% veilig en het is binnen 3 minuten geregeld. Voor een afspraak voor u auto verkopen kunt u contact opnemen, deze gegevens kunt u dan ook vinden op de website onder het kopje ‘contact’.

 door

Uw auto eerlijk verkopen

Wilt u graag uw auto verkopen, maar was u nog opzoek naar een bedrijf met bijbehorende website waar u dit betrouwbaar en voor een leuke prijs kan doen. Dan kunt u nu stoppen met zoeken want u heeft het juiste bedrijf hier voor gevonden. Tenminste als we de beoordelingen die deze onderneming krijgt moeten geloven is het bedrijf die het auto verkopen voor u aanbiedt zeer betrouwbaar en proberen ze er ook voor te zorgen dat u uw auto kunt verkopen voor een leuke prijs en niet zoals voor concurrenten u een kleine gedeelte van de verkoopprijs meegeven en dat is dus vooral waarom mensen het niet snel vertrouwen om hun auto te verkopen via een website van een autohandelaar. Als u verder eerst nog meer informatie wilt over wat ze voor u kunne betekenen en hoe het allemaal in zijn werking gaat, bekijk dan nu de website van de onderneming die deze dienst voor u aanbiedt. Daar zal u stukken tekst vinden en dat is een bijbehorende uitleg over het betreffende onderwerp zodat u precies weet wat u zou kunnen verwachten op het moment dat u de samenwerking met deze onderneming aan gaat.

 

Uw eigen auto verkopen via dit bedrijf

 

Heeft u de keuze gemaakt om de samenwerking met deze onderneming aan te gaan en er voor te zorgen dat ze uw auto verkopen binnen de kortste tijd en nog voor een leuke prijs ook. De contactgegevens staan op de website en u kunt hiermee contact met dit bedrijf opnemen, het telefoonnummer is te gebruiken voor het bellen naar deze onderneming en u kunt een mail sturen naar het mailadres dat op de websites staat. Ze zullen u zo goed mogelijk proberen te helpen met uw auto te verkopen en er voor te zorgen dat u met een glimlach over deze samenwerking denkt.