Categorie Archief Auto’s en Motoren

door

Verkeersschool Michael in Tilburg voor de beste rijlessen

Ben je opzoek naar een goede rijschool in Tilburg? Als je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met het volgen van rijlessen. Natuurlijk is het begrijpelijk dat je een rijschool zoekt die ervoor zorgt dat je zo snel mogelijk het bekende roze kaartje op zak hebt voor een eerlijke prijs. Verkeersschool Michael in Tilburg geeft je die zekerheid. Lees verder en ontdek de voordelen voor jou van deze rijschool.

Kwaliteit staat voorop

Bij Verkeersschool Michael in Tilburg vinden we het belangrijk dat je goed leert autorijden. Je zit bij ons dus helemaal goed. Verkeersschool Michael is een door SRB-erkende rijschool, die aan de belangrijke voorwaarden voldoet. Tijdens je lesperiode heb je altijd dezelfde rijinstructeur, zodat je weet waar je aan toe bent. Samen werken jullie naar het eindexamen toe. Verkeersschool Michael laat je alleen afrijden als je daar echt aan toe bent en als je alles onder de knie hebt. Heb je faalangst? Maak je geen zorgen. Laat het je rijinstructeur weten zodat je hierin goed begeleid kan worden.

Wil je extra zekerheid om in één keer te slagen voor je rijexamen? Volg een tussentijdse toets bij Verkeersschool Michael. Een tussentijdse toets is een proefexamen, waarin alle onderdelen voorkomen uit het echte rijexamen. Na afloop beoordeelt een eindexaminator van het CBR hoe je het gedaan hebt. Zijn er nog punten waar je aan moet werken? Je rijinstructeur van Verkeersschool Michael gaat ermee met je aan de slag. Om deze reden ligt het slagingspercentage bij Verkeersschool Michael boven het gemiddelde.

Hulp bij je theorie-examen

Voordat je mag deelnemen aan een rijexamen, is het van belang dat je bent geslaagd voor je theorie-examen B. Je kan natuurlijk zelf aan de slag gaan met de voorbereiding. Heb je liever begeleiding? Bij Verkeersschool Michael is het mogelijk om theorielessen te volgen. We zijn voorzien van dezelfde apparatuur als bij het CBR, zodat je extra goed bent voorbereid en weet hoe alles werkt. Door het volgen van deze theorielessen, vergroot je je slagingskans met maar liefst 90%.

Pak je korting

Als je een rijles pakket aanschaft, krijg je een fijne korting op je rijles. Je hebt de keuze uit verschillende pakketten met meerdere lessen, een eindexamen en meestal ook een tussentijdse toets. Ook voor studenten hebben we een speciale korting. Heb je een pakket aangeschaft met een aantal lessen en ben je geslaagd, maar heb je niet alle lessen uit je pakket gebruikt? De lessen die je niet hebt gevolgd, worden netjes aan je terugbetaald.

Kom rijlessen buiten reguliere werktijden

Heb je een bijbaantje of ga je doordeweeks naar school? Dat is bij Verkeersschool Michael geen probleem. We snappen heel goed dat iedereen vandaag de dag erg druk is. Om deze reden is het mogelijk om je rijles in de avond of op zaterdag te volgen. Zo weet je zeker dat je minimaal één keer per week een rijles volgt.

Neem een gratis proefles

Klinkt Verkeersschool Michael je als muziek in de oren maar heb je toch nog een laatste zetje nodig? Laat je overtuigen en volg een gratis proefles. Tijdens de les ervaar je hoe het is om te lessen bij Verkeersschool Michael, zodat je beter in staat bent om een goede rijschool te kiezen voor het behalen van je rijbewijs. Vraag nu je proefles aan via de website.

https://www.vsmichael.nl/
door

Autorijden, wat komt er allemaal bij kijken?  

Je bent net 18 en je wilt graag je rijbewijs halen in Den Haag. Het is dan wel belangrijk om te weten wat er allemaal komt kijken bij het besturen van een auto. Van het halen van je rijbewijs tot de maandelijkse kosten die er komen kijken bij het bezitten van een auto. In deze tekst nemen we je mee in de wereld van het autorijden en alles wat er bij komt kijken wanneer je gaat rijden in een auto.

Rijbewijs

Allereerst is het natuurlijk verplicht om in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs. Een rijbewijs haal je door rijlessen te volgen en vervolgens een rijexamen af te leggen. Het rijbewijs haal je op bij de gemeente, maar is niet voor altijd geldig. Het is dus belangrijk om de datum in de gaten te houden zodat je altijd in het bezit bent van een geldig rijbewijs.

Verzekering

Een auto moet verzekerd zijn wanneer je er in rijdt. Wanneer je in een onverzekerde auto rijdt, heb je allereerst het risico dat wanneer je een ongeluk krijgt je deze kosten geheel moet betalen. Ook is het zo dat je een boete krijgt wanneer je in een onverzekerde auto rijdt. Het is dus belangrijk om een goede, passende verzekering te nemen om te voorkomen dat je een hoop extra kosten betaalt.

Motorrijtuigenbelasting

Naast een verzekering ben je in Nederland ook verplicht om motorrijtuigenbelasting te betalen. Dit is een belasting die je betaalt voor een auto die op jouw naam staat. Het maakt dus niet uit of de auto voor privé gebruik is of werk gerelateerd. Hoeveel belasting je betaalt, heeft te maken met verschillende redenen. Allereerst hoe zwaar de auto is, maar daarnaast ook welke brandstof de auto gebruikt, hoe milieuvriendelijk de auto is en in welke provincie iemand woont. De overheid gebruikt deze kosten vervolgens weer voor het onderhouden van de wegen zodat de auto’s hier makkelijk over kunnen rijden.

Reparatiekosten

Daarnaast kunnen er nog kosten bij komen wanneer de auto een reparatie nodig heeft. Het is belangrijk om hier van te voren rekening mee te houden. Het kan maar zo zijn dat de auto een flinke reparatie nodig heeft en wanneer je daar vervolgens onvoldoende saldo voor hebt, kan dat heel vervelend zijn. Zorg er dus voor dat je voldoende geld apart zet om een eventuele reparatie te kunnen betalen.

Wanneer je op zoek gaat naar een tweedehands auto wil hier natuurlijk niet direct een reparatie aan hoeven verrichten. Het is dan belangrijk dat je zelf verstand hebt van auto’s of de staat van een auto of iemand mee neemt die dat heeft. Op die manier kun je voorkomen dat je een auto koopt die veel kosten met zich mee brengt.

Wil je meer weten wat er allemaal bij komt kijken bij het halen van je rijbewijs? Neem dan contact op met rijschool Veldkamp in Den Haag

 

https://www.rijschoolveldkamp.nl/
door

Ohra lanceert Clixx leenautoverzekering

Het lenen of uitlenen van een auto kan soms vervelende gevolgen hebben. Als er schade wordt gemaakt met een geleende auto leidt dat niet zelden tot conflicten tussen familie, vrienden of buren. Veel mensen vinden het daarom niet fijn om een auto uit te lenen of voelen zich onzeker om te rijden in een geleende auto.

Verzekering voor een leenauto

Speciaal voor het verzekeren van een leenauto heeft Ohra nu een nieuwe autoverzekering: de Clixx leenautoverzekering. Deze verzekering dekt de financiële gevolgen van een schade en daardoor houd je je relaties te vriend.

Volgens Ohra leent bijna 8 op de 10 mensen met een rijbewijs wel eens een auto van een bekende. Bijvoorbeeld voor een dag of korter bij een verhuizing of om iets op te halen wat niet in de eigen auto past. Maar een auto lenen voor een langere periode komt ook voor, bijvoorbeeld voor de vakantie.

Een auto lenen van een bekende is makkelijk en snel geregeld. Meestal wordt er verder niet nagedacht over de verzekering voor een auto lenen. Uit onderzoek blijkt dat veel mensen denken dat de autoverzekering in combinatie met de WA verzekering van de lener alle schade en gevolgen dekt.


Een ongelukje met een geleende auto zit in een klein hoekje.

Een autoverzekering dekt niet alle schade

Dat is echter een misvatting! Als de eigenaar van de geleende auto een autoverzekering heeft met alleen WA dekking (Wettelijke Aansprakelijkheid), dan is bij een aanrijding de schade bij de tegenpartij wel gedekt, maar de schade aan de leenauto niet. Deze schade kan dan ook niet verhaald worden op de eigen autoverzekering of de persoonlijke WA verzekering.

Maar ook als de leenauto wel uitgebreider is verzekerd met een Beperkt Casco of All Risk autoverzekering kan een schade nare gevolgen hebben. In dat geval is dan meestal wél de schade aan de geleende auto gedekt, maar heeft het wel nog financiële gevolgen voor de eigenaar. Ten eerste kan er een eigen risico gelden van soms wel honderden euro’s. Daarnaast zal de eigenaar terugvallen in het aantal schadevrije jaren, waardoor de no-claim korting minder wordt. De premie voor de autoverzekering zal daardoor voor meerdere jaren omhoog gaan.

Een auto zonder zorgen lenen en uitlenen

De Clixx leenautoverzekering dekt de schade en financiële gevolgen die niet door een andere verzekering worden gedekt wel. Dat geeft een geruststellend gevoel voor zowel de eigenaar van de auto als voor degene die de auto leent. Het voorkomt vervelende conflicten in je sociale omgeving.

Omdat het lenen van een auto vaak last minute gebeurt, kan de verzekering online worden afgesloten met direct ingang. De verzekeringsperiode kan slechts één dag zijn, maar ook voor langere periodes voor bijvoorbeeld een vakantie.

Goedkope autoverzekeringen vergelijken

Deze Ohra Clixx leenautoverzekering kun je afsluiten via vergelijkingssite KiesZeker. Op deze website kun je ook terecht voor andere verzekeringen zoals een goedkope autoverzekering vergelijken.

door

Een track en trace systeem is een must-have in 2019

Als klant weet je hoe fijn het is als je een track en trace systeem hebt bij online websites. Hierdoor kan je je bestelling volgen en weet je precies wat ermee gebeurt en waar het zich bevind. Je weet dus dat het super handig is en onmisbaar. Waarom zou je dan als bedrijf achterblijven? Een track en trace systeem is niet meer weg te denken als groeiend bedrijf in 2019. Een track en trace systeem biedt dus oneindig veel voordelen. U kunt zelfs auto ‘s tracken met het track en trace systeem. Zo weet u precies waar iedereen zich bevind en kunnen uw werknemers optimaal functioneren. U bespaard op deze manier veel tijd en geld en is dus zeer gunstig voor uw bedrijf. Een track en trace systeem bevat een rittenregistratie zo kunt u precies zien waar en wanneer uw auto ergens is geweest.

 

Wat kan je allemaal met een track en trace systeem?

Zoals hierboven is uitgelegd k=bevat Een track en trace systeem een rittenregistratie. Tevens bevat het een kilometerregistratie. Zo hoeft u dat zelf niet meer bij te houden en uw werknemers ook niet. Ook bevat het een voertuigvolgsysteem zo kan je voertuigen volgen en precies zien waar ze zich bevinden. Super handig voor ZZP’ers natuurlijk. Een track en trace systeem kan dus kort gezegd heel veel tijd en geld besparen. Het zorgt ervoor dat uw werknemers optimaal functioneren en op deze manier kan je alles uit je bedrijf halen wat nodig is. Twijfel niet langer en ga mee met de tijd want Een track en trace systeem is onmisbaar in deze tijd. Kortom zal Een track en trace systeem je veel voordelen bieden en het besturen en leiden van je bedrijf een stuk makkelijker en comfortabeler maken.door

Brommobiel verkopen aan particulieren

Wilt u graag uw mooie brommobiel verkopen, maar weet u niet via waar u dit het beste kunt doen? bekijk dan nu de website van deze onderneming en kom er achter hoe u binnen een paar simpele stappen die eerder kan volgen, hoe u dan op een snelle manier u brommobiel kan verkopen. Op de website van de onderneming die deze dienst voor u aanbied kunt u alle informatie doorlezen over het bedrijf zelf en hoe het allemaal in zijn werking gaat, het is dan natuurlijk ook wel fijn dat als u gebruik maakt van deze diensten, dat u dan van te voren wel wat hoe het in zijn werking gaat en het wel duidelijk is wat u kunt verwachten op het moment dat u de samenwerking met deze onderneming aangaat en dus via dit bedrijf uw brommobiel gaat verkopen. Als u dus uw brommobiel wilt verkopen via deze website, dan moet u dus een simpel stappenplan volgen. Dit stappenplan bestaat uit een paar stappen en bij de eerste stap vult u het kenteken  en het merk van uw brommobiel die u wilt verkopen in, vervolgens bij stap vil je de kilometerstand van uw brommobiel in en het aantal details dat uw voertuig heeft, deze kunt u aanvinken in een lijst die u te zien krijgt. Bij de laatste stap vragen ze je om uw gegevens in te voeren zodat ze contact met u kunnen opnemen op het moment dat ze uw voertuig kunnen verkopen.

 

Meer informatie over online uw brommobiel verkopen

 

Als u nog meer informatie wilt over hoe u uw brommobiel kunt verkopen, bekijk dan nu de website van de onderneming die deze diensten voor u aanbied en lees daar alle informatie door die ze op de website hebben gezet, zo komt u alles te weten wat ze voor u kunnen betekenen en hoe u het snelst uw voertuig kunt verkopen.

 

 

door

Autogarage Uithoorn voor jonge occasions

Met fijne Autogarage Uithoorn bent u van harte welkom om onder het genot van een kop koffie ons aanbod van jonge occasions te zien. Wij bieden in onze showroom een geselecteerd aanbod van jonge occasions die complete onderhoudshistorie hebben. Deze zijn allemaal dealeronderhouden en verkeren in goede staat. Wij nodigen u uit om een proefrit te maken in onze mooie modellen en wellicht rijdt u straks naar huis met een nieuwe auto terug naar huis!

 

Met Autogarage Uithoorn krijgt u kwaliteit voor scherpe prijzen

 

Wij begrijpen bij Autogarage Uithoorn heel goed dat wanneer u een nieuwe auto heeft gezien, u hem ook snel in bezit wil hebben. Dit is immers mens eigen. Wij bieden daardoor een kredietservice waarmee het mogelijk is om uw auto in termijnen te betalen. Dit is een betrouwbare manier die ook snel in werking gezet kan worden. Maar is het ook mogelijk om uw oude auto bij ons inruilen tegen een nieuw model!

 

Naast onze occasions bij Autogarage Uithoorn kunt u bij ons terecht voor diverse diensten en onderhoud. Zo bieden wij een poetsservice waarmee uw auto zal blinken als nooit tevoren en is het in onze autogarage mogelijk om voor onderhoud te komen. Hier bieden wij onder meer een oliewissel aan, het verwisselen van uw banden of oppompen van uw banden en een controle met uw airco. Vooral met warm weer of koude temperaturen dient de airco het goed te doen en wil je onderweg zorgeloos kunnen rijden.

 

Bij Autogarage Uithoorn helpen we u verder met een nieuwe auto of het onderhoud van uw auto. Met ons team dat bestaat uit jonge, dynamische mensen met veel kennis over de automotive markt kunnen wij u de service bieden waar wij bekend om staan. Wij luisteren graag naar u als klant en spelen hier dan ook op in. De koffie staat altijd voor u klaar!

 

 door

Autogarage Hengelo voor uw droomauto

Bij goede Autogarage Hengelo bent u aan het juiste adres om uw droomauto te vinden. Deze autogarage is dealer van de Daihatsu, maar verkoopt daarnaast ook andere toonaangevende automerken. Wanneer je op zoek bent naar je nieuwe droomauto, is het zeker de moeite waard om hier een bezoekje te brengen. Met een groot aanbod van compacte en zuinige auto’s, merken zoals Fiat, Suzuki, Nissan en andere uitgesproken merken staat die van u er vast tussen. Dus snel een bezoek brengen aan Autogarage Hengelo!

 

Autogarage Hengelo voor uw auto onderhoudt

Naast dat Autogarage Hengelo de beste plek is om je droomauto te vinden, kunt u ook bij ons terecht voor het onderhoud van uw auto. Een auto heeft namelijk ook om de tijd een controle nodig en wanneer er een gebrek is, wilt u immers dat deze snel is opgelost. Onze specialisten staat te trappelen om u te helpen bij uw auto en streven wij ernaar om u zo vakkundig en snel te helpen.

 

Uiteraard bent u van harte welkom om in de garage te kijken terwijl wij de auto voor u maken, maar bieden wij ook plekken aan waar u uw laptop kunt openklappen en verder kunt werken. Autogarage Hengelo streeft dan ook naar eerlijkheid en transparantie. Naast het maken van auto’s kunt u ook bij ons terecht voor winterbanden, een controle met uw airconditioning voor de warme dagen, achterspoilers voor diverse Daihatsu modellen, bumpers, pushbars, voorbumperspoilers en ook spiegels.

 

Wanneer u een rechtstreekste afspraak wil maken met onze autogarage zijn wij te bereiken via het afspraakformulier op onze site of via onze eigen telefoonnummer. U wordt dus niet continu doorgeschakeld aan de telefoon. Door het bieden van kwaliteit, korte lijnen en snelle service hebben wij al veel klanten geholpen met hun auto. Wanneer komt u langs?

 door

Hier koop jij een Akrapovic uitlaat

Voor een Akrapovic uitlaat bent u bij Motordempers.nl aan het juiste adres. Een uitlaat voor uw motor moet er natuurlijk voor zorgen dat uw motor weer als toebehoren werkt. U wilt immers de velen kilometers op de weg maken en uw pad vervolgen zonder dat er gebreken zijn aan uw motor. Bij Motordempers.nl helpen ze u graag verder met het uitgebreide assortiment van een Akrapovic uitlaat in de online shop. Race dus snel naar de webshop en bestel jouw uitlaat! Voor je het weet zit je weer te brommen op de weg.

De Akrapovic uitlaat en velen andere merken

Bij deze specialist ben je bij het juiste adres voor als je echt waar voor je geld wil hebben. Met de garantie dat alles een hoge kwaliteit heeft en een eerlijke prijs, koop je dus zeker iets goeds voor je motor. Het merk staat bekend om de presentaties van de uitlaten, de kwaliteiten en de afwerkingen. Je zult hier niet snel iets vinden dat niet als toebehoren werkt. Akrapovic steekt boven al haar concurrenten uit door het leveren van toppresentaties mede door het toepassen van gewichtsreductie. Dit betekent dat de uitlaten de juiste aantal kilo’s wegen om te flitsen op de weg. 

Het merk maakt bij het ontwikkelen van de uitlaten gebruik van ervaringen in de motorsport waar de nieuwste technieken al toegepast worden op nieuwe modellen. Hierdoor komt u niet voor verassingen te staan en is de uitlaat al uitgebreid getest. De Akrapovic uitlaat kunt u zelf eenvoudig installeren met de bijgeleverde montagehandleiding. Zo kunt u weer snel de weg op en uw pad vervolgen.

Een Akrapovic uitlaat en andere merken van motoraccessoires zoals dempers, motoren en vindt u in de webshop. Wij zijn u graag de hele dag van dienst in onze online shop!

 

door

Airco service Uithoorn voor een verkoelende auto


 

Met fijne Airco service Uithoorn hoeft u voortaan niet meer met open ramen te rijden. Wanneer de zon zich steeds vaker begint te laten zien, zal u merken dat uw auto veranderd in een ware sauna. De bekleding van de stoelen zijn heet en de warme temperaturen blijven de hele dag in uw auto. Tenzij u een groot voorstander van sauna’s bent, maar voor de meeste bestuurders is dit niet heel aangenaam. Door de Airco service Uithoorn is dit voor u verleden tijd en kunt u tijdens de warme zomerdagen heel comfortabel in uw eigen auto zitten! Want zo hoort het immers.

 

Bij Airco service Uithoorn bieden we een scherpe prijs

 

Ook tijdens de koude, gure wintermaanden is een goed werkende airco erg belangrijk. Dit speelt namelijk een grote rol bij beslagen ramen. Iets wat erg gevaarlijk op de weg kan zijn indien dit niet goed afgesteld is. Zonder zicht zit een botsing namelijk in een klein hoekje. Met Airco service Uithoorn helpen we u graag bij het verzorgen van een nieuwe airco in uw auto. Hier vragen wij een scherpe prijs voor waardoor het voor u ook betaalbaar blijft.

 

Het onderhoud van de airco doen we volgens de norm van de fabrikant. Hierbij wordt de airco gecontroleerd aan de eisen waar het aan moet voldoen en zal dit middels een professioneels apparaat gedaan worden. Hiermee worden alle functies van de airco getest waardoor u tijdens het rijden ook niet voor grote verassingen komt te staan. Op het eind zal de airco aangevuld worden met de R 134A koelmiddel, dit middel is minder belastend voor het milieu dan andere koelmiddelen.

 

Maak vandaag nog een afspraak met onze specialisten en ervaar zelf de velen voordelen van de Airco service Uithoorn! 

 

 door

Rijschool in Amsterdam zoeken?

Ben je op zoek naar een rijschool in Amsterdam, maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Wij begrijpen deze frustratie. Er zijn tegenwoordig ontzettend veel rijscholen en ze hebben allen hun eigen prijzen en voorwaarden. Waar dien je nou eigenlijk goed op te letten als je op zoek bent naar een rijschool in Amsterdam? Wij zetten een paar handige tips en tricks voor je op een rijtje, zodat je hopelijk snel het roze papiertje in handen hebt!

–        Let goed op of de rijschool een keurmerk heeft van het CBR. Op deze manier kun je zien dat de rijschool hierbij is aangesloten en een goede staat van dienst heeft.

–        Lees eerst reviews van leerlingen die je voor zijn gegaan bij de betreffende rijschool. Op deze manier kun je erachter komen wat zij ervan vonden en of de ervaringen met de rijschool uit Amsterdam goed zijn.

–        Vergelijk de prijzen van de rijscholen in Amsterdam met elkaar. De meeste tarieven zullen dicht bij elkaar in de buurt liggen, alleen hanteren ze wel andere prijzen voor de pakketten of lestijden. De ene rijschool geeft alleen in anderhalf uur les en de andere rijschool hanteert een driekwartieren rooster.

Succes met het zoeken naar een rijschool in Amsterdam!

Rijscholen Amsterdam bij beste van Nederland

Er is gebleken dat rijschoollesnu.nl het goed doen als het gaat om de beste rijscholen van Nederland. Maar liefst drie van de 10 kandidaten uit deze lijst van de nominatie van beste rijscholen komen uit Amsterdam. De rijscholen die zijn getest hebben allen meer dan 10 examens op jaarbasis met hun leerlingen afgelegd en hebben de hoogste slagingspercentages van Nederland. Dat twee rijscholen in Amsterdam hier deel van uit maken is echter geen verrassing meer; in de voorgaande jaren stond Gelderland ook al bekend om de hoge kwaliteit van de rijscholen.

Alle rijscholen uit de lijst legden zo’n 10 tot 25 examens af met de leerlingen. Toch wil het slagingspercentage niet alles zeggen wat betreft de kwaliteit van de rijschool. De ene rijschool stuurt de leerling namelijk veel sneller op examen dan de andere. De rijscholen in Amsterdam reageerden hier echter nogal laconiek op en vinden dat het niet uit maakt hóe de leerling slaagt, als hij of zij het examen maar haalt. Uit de cijfers blijkt dat in de top 10 geen rijscholen aanwezig zijn die méér dan 25 examens per jaar hebben afgelegd. Hieruit kun je afleiden dat ze rijscholen uit Amsterdam wel tijd voor de leerlingen uittrekken.

https://rijschoollesnu.nl/