Categorie Archief Auto’s en Motoren

door

Auto huren of kopen

AUTOVERHUUR OP LANGE TERMIJN IN VERKOOP

Het is geen geheim dat het kopen van een auto niet goedkoop is. Er zijn de kosten van de auto zelf – vooraf of via maandelijkse betalingen – plus verzekering, parkeren, onderhoud en reparaties. Als dat allemaal bij elkaar is opgeteld, komt u misschien in de verleiding om uit te rekenen of autoverhuur op lange termijn een betere deal is. We hebben een aantal voor- en nadelen van autoverhuur op lange termijn vergeleken met het kopen van een auto om u te helpen beslissen op basis van uw behoeften en omstandigheden.

EEN AUTO KOPEN: VOOR- EN NADELEN

In de meeste Verenigde Staten en andere landen over de hele wereld is het hebben van een auto een noodzaak. Maar het kost ook geld, en het kan moeilijk zijn om te beslissen of het de moeite waard is om een ​​auto te kopen in plaats van een lange termijn huur- of leaseauto. Hier zijn enkele dingen om over na te denken voordat u besluit een auto te kopen.

Voordelen van het kopen van een auto

Jij bent de eigenaar!

Je kunt de auto aanpassen als je dat wilt.

Uw geld gaat naar het bezitten van de auto.

Je hebt de mogelijkheid om de auto te verkopen of in te ruilen als je wilt upgraden.

Er zijn geen maandelijkse kilometerlimieten om je zorgen over te maken.

Nadelen van het kopen van een auto

Maandelijkse betalingen zijn vaak hoger dan huren of leasen.

Mogelijk moet u een lening afsluiten om ervoor te betalen.

De auto wordt in waarde afgeschreven.

U bent verantwoordelijk voor de reparatiekosten (na afloop van de garantie, indien nieuw).

 

AUTOHUUR OP LANGE TERMIJN: VOOR- EN NADELEN

Als u op zoek bent naar autoverhuur op lange termijn of een auto leaset, zijn er enkele dingen die u moet overwegen voordat u deze optie kiest in plaats van een auto te kopen. Veel mensen kiezen ervoor om een ​​auto op lange termijn te leasen of te huren omdat ze een nieuwe auto kunnen besturen die ze normaal gesproken niet kunnen betalen. Sixt autoverhuur heeft geweldige langetermijnaanbiedingen voor autoverhuur.

VOORDELEN VAN EEN LANGE TERMIJN VERHUUR

De maandelijkse kosten zijn vaak lager dan bij een traditionele autolening.U bent (meestal) niet verantwoordelijk voor reparaties die nodig zijn aan uw auto voor de duur van de lease of verhuur.Een nieuwe modelauto huren of leasen is goedkoper dan een auto kopen.U hoeft de auto niet te verkopen als u wilt upgraden.Nadelen van een lange termijn verhuurEr zijn maandelijkse of jaarlijkse kilometerlimieten voor huur- en leaseauto’s.Het is moeilijk om vroegtijdig uit een leasecontract te komen.Vergoedingen en boetes komen vaak voor bij leaseauto’s als u niet voor onderhoud zorgt, een te late betaling doet, uw kilometerlimiet overschrijdt, enz.U heeft niet de mogelijkheid om geld te verdienen met de verkoop van de auto aan het einde van uw lease- of huurcontract, zoals u doet wanneer u de auto bezit.

VERHUUR VS. KOPEN: WAT IS BETER?

Beide opties hebben hun pluspunten en minnen, maar uiteindelijk komt de beslissing neer op uw budget en hoeveel u het voertuig gaat gebruiken. Als u een nieuwe modelauto wilt besturen die anders buiten uw prijsklasse zou vallen, of alleen een voertuig voor een bepaalde periode nodig heeft, is een langetermijnverhuur misschien iets voor u. En als u uw auto veel gebruikt, lange afstanden aflegt en de vrijheid wilt hebben om uw voertuig te kunnen verkopen, is het kopen van een auto wellicht de betere optie. Maar wil je een auto huren in venray ?

  

 

https://autoverhuurdemulder.nl/
door

De mogelijkheden voor het goedkoop huren

De meeste mensen geven de voorkeur aan een auto met goedkope huurauto’s. Maar ze weten niet goed hoe ze dat moeten doen. Dit is vrij eenvoudig, op voorwaarde dat u een paar dingen in gedachten houdt terwijl u nadenkt over uw opties. Hier is een snelle gids over hoe u goedkope huurauto’s kunt beveiligen.

Tips voor het beveiligen van goedkope huurauto’s

Het is een veel voorkomende misvatting dat het veiligstellen van een goedkope huurauto amsterdam geen huiswerk vereist. Zoals het geval is met andere dingen die u in het leven koopt, moet u veel onderzoekswerk doen als u de best mogelijke deal in de markt wilt krijgen. Dit is ook het geval met goedkope huurauto’s. Het soort auto dat u koopt, de vraag en de beschikbaarheid, de grootte, de bestemming, het aantal dagen dat u nodig hebt voor en de timing zijn allemaal relevante factoren die zullen bepalen wat uw autoverhuur tarief en ervaring zal worden.

De timing en de locatie kwestie

Laten we de timing nemen bij het boeken van goedkope huurauto’s. De eenvoudige mantra is – ‘doe het zo vroeg mogelijk’. Als u al van plan bent een reis of een verhuizing naar een andere plaats te maken, dan heeft het geen zin om te wachten met het boeken van een huurauto. Hoe eerder u de auto reserveert, hoe hoger de mogelijkheid om een auto naar keuze te boeken en tegen een goedkoper tarief. Piekuren vakantieseizoen en last minute reserveringen blijken vaak een duurdere aangelegenheid te zijn. In de meeste gevallen blijkt het huren van een auto in het weekend goedkoper te zijn dan doordeweeks. Dit komt omdat er een grotere vraag is naar huurauto’s voor zakenreizen. Het andere ding om te onthouden is het vermijden van verhuur op vliegvelden. Deze zijn over het algemeen duurder. Het is raadzaam om uw hotel op eigen gelegenheid te bereiken met het openbaar vervoer en vervolgens een auto te huren vanuit de omgeving van uw hotel.

Hoe u lagere huurprijzen kunt krijgen

Iedereen die in het verleden ooit een auto heeft gehuurd zal zich bewust zijn van het feit dat de kosten voor huurauto’s per dag worden berekend. Wanneer u nu bij het autoverhuurbedrijf de huurprijzen van de voertuigen probeert vast te stellen, is het verstandig om ervoor te zorgen dat de interpretatie van de ‘dag’ aan beide kanten hetzelfde is. Dit komt omdat het ‘dag’-tarief ofwel gebaseerd kan zijn op het volgen van een kalenderdag ofwel op een 24-uurs dag. Het besef dat dit onderscheid van belang is voor de totale huur die u aan het bedrijf betaalt. Bij een kalenderdagtarief wordt de klant elke dag van de huur in rekening gebracht. Het tijdstip van afhalen en afleveren is hier niet van belang. Maar deze flexibiliteit bestaat niet in het geval dat een bedrijf 24 uur per dag in rekening brengt. Er zijn enkele prachtige kortingen en coupons van beroepsverenigingen. Zorg ervoor dat u daar achter komt voordat u de regeling met het autoverhuurbedrijf afrondt. Op deze manier krijgt u aantrekkelijke goedkope huurauto’s. Hopelijk helpen deze tips u bij het onderhandelen over een betere prijs voor uw autohuur de volgende keer!

https://super-rent.nl/
door

Hoe kan ik de beste autoverzekering vinden?

Als je een nieuwe autoverzekering nodig hebt of als je wilt kijken of je geld kunt besparen door op een andere autoverzekering over te stappen, is het handig om de beschikbare autoverzekeringen te vergelijken. Wel zijn er erg veel verschillende websites waarop je dit kunt doen, zo veel dat je soms niet meer weet wat je moet doen. Maar hou altijd voor je dat een goede autoverzekering naast goedkoop ook ook goed moet zijn.

Soorten autoverzekeringen

Je hebt verschillende soorten autoverzekeringen. Een WA-verzekering, een WA-plus en een WA-Casco verzekering.

Allereerst een WA-verzekering. Als je deze autoverzekering hebt, ben je verzekerd voor de Wettelijke Aansprakelijkheid. Dit is een autoverzekering die in Nederland verplicht is voor alle autobezitters. Je bent met deze verzekering verzekerd voor schade die je met jouw auto aan andere voertuigen veroorzaakt.

Daarnaast heb je een WA-plus verzekering met beperkt casco. Dit betekent dat je naast de normale WA-verzekering, in sommige gevallen ook de schade aan de auto van jezelf vergoed kan krijgen. Hierbij kun je denken aan schade als gevolg van een brand, ruitbreuk, diefstal, storm of een botsing met dieren. Voor de al wat oudere auto’s wordt deze dekking vaak geadviseerd.

Ook heb je nog een WA-Casco verzekering. Dit is wel de duurste mogelijkheid, maar je bent wel het best verzekerd. Bij deze verzekering wordt ook de schade, die door eigen schuld veroorzaakt is, vergoed. Deze dekking wordt ook vaak geadviseerd bij auto’s die al wat ouder zijn. Daarnaast wordt deze verzekering vaak aangeraden als je auto met een lening gefinancierd is.

Welke autoverzekering?

Maar welke autoverzekering moet ik dan nemen? Eerst is het goed om een keuze te maken tussen de drie soorten verzekeringen. Daarna kun je op zoek gaan naar de voor jou beste deals. Er zijn aardig wat websites waar je dit goed op kunt doen. Vaak wordt er op grond van je gegevens een overzicht met de beste autoverzekeringen voor jou getoond. Je kunt dan een volledig overzicht van al de aanbieders van autoverzekeraars zien. Ook kun je dan in één oogopslag zien wat per autoverzekering je eigen risico is, wat het premiebedrag per maand is en wat van de polisvoorwaarden de kwaliteit is. Hiervoor is het goed om na te denken over de aanvullende dekkingen die van belang kunnen zijn. Ook is het belangrijk dat je je van tevoren goed in de polisvoorwaarden van de autoverzekeringen verdiept. 

Direct verzekeren

Het is wel belangrijk dat je een auto direct verzekerd. Anders loop je de kans dat je een boete van het RDW krijgt. 

https://autoverzekeringafsluiten24.nl/
door

Hoe kan ik de beste autoverzekering vinden?

Als je een nieuwe autoverzekering nodig hebt of als je wilt kijken of je geld kunt besparen door op een andere autoverzekering over te stappen, is het handig om de beschikbare autoverzekeringen te vergelijken. Wel zijn er erg veel verschillende websites waarop je dit kunt doen, zo veel dat je soms niet meer weet wat je moet doen. Maar hou altijd voor je dat een goede autoverzekering naast goedkoop ook ook goed moet zijn.

Soorten autoverzekeringen

Je hebt verschillende soorten autoverzekeringen. Een WA-verzekering, een WA-plus en een WA-Casco verzekering.

Allereerst een WA-verzekering. Als je deze autoverzekering hebt, ben je verzekerd voor de Wettelijke Aansprakelijkheid. Dit is een autoverzekering die in Nederland verplicht is voor alle autobezitters. Je bent met deze verzekering verzekerd voor schade die je met jouw auto aan andere voertuigen veroorzaakt.

Daarnaast heb je een WA-plus verzekering met beperkt casco. Dit betekent dat je naast de normale WA-verzekering, in sommige gevallen ook de schade aan de auto van jezelf vergoed kan krijgen. Hierbij kun je denken aan schade als gevolg van een brand, ruitbreuk, diefstal, storm of een botsing met dieren. Voor de al wat oudere auto’s wordt deze dekking vaak geadviseerd.

Ook heb je nog een WA-Casco verzekering. Dit is wel de duurste mogelijkheid, maar je bent wel het best verzekerd. Bij deze verzekering wordt ook de schade, die door eigen schuld veroorzaakt is, vergoed. Deze dekking wordt ook vaak geadviseerd bij auto’s die al wat ouder zijn. Daarnaast wordt deze verzekering vaak aangeraden als je auto met een lening gefinancierd is.

Welke autoverzekering?

Maar welke autoverzekering moet ik dan nemen? Eerst is het goed om een keuze te maken tussen de drie soorten verzekeringen. Daarna kun je op zoek gaan naar de voor jou beste deals. Er zijn aardig wat websites waar je dit goed op kunt doen. Vaak wordt er op grond van je gegevens een overzicht met de beste autoverzekeringen voor jou getoond. Je kunt dan een volledig overzicht van al de aanbieders van autoverzekeraars zien. Ook kun je dan in één oogopslag zien wat per autoverzekering je eigen risico is, wat het premiebedrag per maand is en wat van de polisvoorwaarden de kwaliteit is. Hiervoor is het goed om na te denken over de aanvullende dekkingen die van belang kunnen zijn. Ook is het belangrijk dat je je van tevoren goed in de polisvoorwaarden van de autoverzekeringen verdiept. 

Direct verzekeren

Het is wel belangrijk dat je een auto direct verzekerd. Anders loop je de kans dat je een boete van het RDW krijgt. 

https://autoverzekeringafsluiten24.nl/
door

Laat het geluid van de bos uitlaat dempen

De bos uitlaat is perfect wanneer je een mooie motor hebt en wel een goede bos uitlaat wilt hebben, maar niet de gehele buurt wakker wilt maken of houden wanneer je een stukje gaat rijden. Vaak hebben de uitlaten die veel kracht hebben een hard geluid en dat vind je zelf en anderen natuurlijk niet altijd even leuk, maar met de bos uitlaat kan je ervoor zorgen dat je wel een goede uitlaat kan zetten op je motor, maar ook het geluid goed kunt dempen. Bij de bos uitlaat kun je er namelijk voor kiezen om een demper te kopen die ervoor zorgt dat het geluid wordt weg gefilterd. 

Een demper voor je motor

Je plaatst de bos uitlaat zo dicht mogelijk tegen de motor aan en de driehoekige vorm waar de bos uitlaat van is gemaakt zorgt ervoor dat er een goede balans wordt gevonden tussen de uitlaat, de demper en de motor zelf. Er zit een bepaald middel verwerkt in de demper van de bos uitlaat dat voldoet aan de veiligheidsnormen die hiervoor zijn gesteld en die ervoor zorgt dat het geluid wat er uit de uitlaat wordt geblazen wordt tegengehouden door de demper die je krijgt bij het bestellen van de bos uitlaat. Je kunt natuurlijk zelf kiezen of je de demper gaat gebruiken bij de bos uitlaat, maar het is zeker aan te raden. 

Materialen

De bos uitlaat beschikt over een kap die je over de motor heen legt, waardoor je het geluid niet echt laat knetteren, maar laat beperken door de ruimte die die heeft door de demper die je naast de bos uitlaat plaatst. Er zit een bevestiging klem bij die je op de uitlaat kunt plaatsen zodat deze goed aan elkaar vast kunnen worden gezet. Je wil natuurlijk niet dat dit van elkaar los komt wanneer je een stuk aan het rijden bent.


door

Auto chippen

Stel: je hebt eindelijk de auto gekocht waar je al die tijd voor hebt gespaard. De eerste maanden ben je er helemaal tevreden mee, maar na een tijdje begin je te twijfelen aan iets. Hij zou toch wat sneller mogen, wat meer power mogen hebben. Wat je hier aan kunt doen? Nou, je zou de auto weer kunnen verkopen en gaan kijken voor iets met meer vermogen en koppel. Dit wil je natuurlijk niet. Na al die tijd gespaard te hebben voor deze auto ga je hem toch zeker niet weg doen? Nee. Er is namelijk een andere manier. Je kunt ervoor kiezen om je auto te laten chippen.

 

Wat houdt dit in?

 Eerder werd aangegeven dat chiptuning vaak wordt toegepast om het vermogen van een auto een boost te geven, vaak heeft dit ook tot gevolg dat het brandstofverbruik van de auto drastisch word verminderd. Dit werkt zo: elke auto van het moderne tijdperk heeft een boordcomputer, de ECU (electronic control unit). De ECU regelt onder andere hoeveel brandstof er wordt ingespoten, het tijdstip van ontbranding en de druk van de turbo. De software van deze boordcomputer is begrenst en aangepast om het type van de motor. Vanuit de fabriek wordt deze software zodanig geprogrammeerd dat de motor van de auto altijd een stuk onder de maximale belasting. Hier zit dus ruimte om vermogenswinst te behalen.  Tijdens het chiptuning-proces wordt de ECU opnieuw ingesteld. Mits dit op de juiste manier word uitgevoerd kan de algemene prestatieverbeteting van de auto oplopen tot ongeveer 40%. Dit gaat dan om de topsnelheid (vermogen) en om de trekkracht (koppel). Bij atmosferische motoren ligt dit percentage lager, rond de 10%. Het chippen van auto’s is compleet legaal in Nederland. Rij je lease, check vooraf dan altijd even wat de voorwaarden zijn in het leasecontract. Vaak zijn leasemaatschappijen geen fan van chiptuning.

 

Wil jij je auto laten chippen?

Interesse in chiptuning nuenen? Laat dit dan altijd door vakmensen doen. Zo beperk je de risico’s en weet je zeker dat het hele proces in goede handen is. Voor meer informatie kun je een chiptuner altijd om advies op maat vragen.

 

 

https://www.cts-chiptuning.com/chiptuning-nuenen
door

Havens vol wachtende auto’s: de mislukte weddenschap van Hyundai

Havens vol wachtende auto’s: de mislukte weddenschap van Hyundai

In maart, toen de COVID-19-pandemie in de VS een verwoestend effect begon te krijgen, nam Hyundai Motor Company een contra-intuïtieve beslissing. Volgens een nieuw rapport van Reuters zat het virus destijds aanzienlijk in het huis van het bedrijf in Zuid-Korea; HMC besloot haar voertuigproductie te verhogen.

De binnenlandse productie van Hyundai nam eind maart toe tot 98 procent van zijn capaciteit als onderdeel van een weddenschap dat er in de VS een grotere vraag zou zijn. Hyundai verscheepte in maart 33.990 voertuigen naar de VS. Maar met veel delen van het land die nog steeds thuisblijven, omdat het coronavirus en autodealers in sommige staten geen essentiële bedrijven verklaren, daalt de Amerikaanse autoverkoop. Vanwege deze situatie staan ​​veel van die voertuigen nu inactief in havens, en de dealers van het bedrijf zijn momenteel niet geïnteresseerd in het in ontvangst nemen van te veel voorraad. Ook in Nederland is de missie veelal mislukt, met veel minder kentekens op naam gezet, volgens rdw kenteken.

Hoewel Reuters zei dat het niet in staat was om het aantal Hyundai-voertuigen dat momenteel in Amerikaanse havens staat, onafhankelijk te verifiëren, heeft het bedrijf een verklaring vrijgegeven waarin staat dat het “sterke samenwerkingsrelaties onderhoudt met onze dealers over de hele wereld, en we zullen deze moeilijke tijd overwinnen door de samenwerking met onze dealers. ”

HMC zei ook dat het verwacht dat zijn “sterke productassortiment ons de rest van dit jaar en in de toekomst concurrerend zal houden met rivalen op de wereldmarkten, waaronder de VS. We zullen werken aan het optimale voorraadniveau bij elke stap van de supply chain voor elke markt waarin we actief zijn, met als doel een sneller herstel dan andere wanneer de crisis verzwakt en de wereldeconomie stabiliseert. ”
Dat optimisme voor de toekomst is iets dat CEO van Hyundai Motor America, Jose Munoz, gelooft dat de eerste zijn met zijn Job Loss Protection-programma en het werk dat HMA heeft geleverd in de strijd tegen COVID-19 een motivatie zou zijn voor klanten om een ​​nieuwe te kiezen Palissade of locatie, mogelijk, zodra de zaken weer bijna normaal zijn.

https://rdw-kenteken.nl/
door

Private lease: nieuwe auto voor vast maandbedrag

Met private lease rijdt u een nieuwe auto voor een vast maandbedrag. Je least een nieuwe of jonge occasion tegen een vast maandtarief. In dat tarief zit bijna alles, wegenbelasting tot aan verzekering. Het tarief hangt af van het aantal kilometers dat je rijdt en de looptijd van je contract. Het enige dat je betaalt is je brandstof.

Wat is private lease?

Privé een auto leasen, ook wel private lease genoemd, is een vorm van huren. De leaseauto is eigendom van de leasemaatschappij en na de looptijd lever je de leaseauto weer in. Je betaalt per maand en hebt verder geen omkijken naar de autoverzekering, wegenbelasting of onderhoud. Je hoeft alleen te tanken.

 

Wat zit allemaal in je Private Lease maandbedrag?

 • Reparatie, onderhoud en banden
 • Wegenbelasting
 • WA-verzekering en cascodekking
 • Schadeherstel en glasreparatie
 • Pechhulp binnenland en Europa

Hoe wordt de hoogte van mijn maandbedrag bepaald?

De hoogte van het maandbedrag hangt af van:

 • Auto en opties
 • het aantal kilometers wat je verwacht te gaan rijden per jaar,
 • het aantal jaren dat je wilt gaan leasen

Nadelen private lease

Private lease is niet altijd voordeliger. Goed om daarom een goede afweging te maken. Hieronder een overzicht van de belangrijkste nadelen:

 • Hoe grote de auto, hoe kleiner het voordeel van private lease. Reden is dat de grootste kostenpost (de afschrijving) meteen de meest onzekere factor is en aanbieders een bepaalde veiligheidsmarge voor zichzelf willen inbouwen.
 • Opgebouwde no-claim kan verloren gaan. Dat betekent dat je opgebouwde no-claim verloren kan gaan, en als je ooit weer zelf de eigenaar van een auto wordt, je gewoon weer begint bij nul schadevrije jaren.
 • Leasecontract wordt aangemeld bij het BKR. Een BKR-registratie is volgens het keurmerk Private Lease verplicht en is bedoeld om de consument te beschermen. Het BKR bedrag wordt als volgt opgebouwd: (leaseprijs x looptijd) x 65%. Let op, hierdoor kun je dus ook minder lenen bij de bank voor bijvoorbeeld je huis.
 • Extra kilometers zijn prijzig. Blijkt in de praktijk dat je juist veel meer rijdt, dan worden extra kosten in rekening gebracht: 5 tot 15 cent per kilometer. Dat kan dus flink aantikken.

 

Voordelen private lease Private lease kan echter ook voordeliger zijn, dit verschilt per situatie maar over het algemeen geldt dit voor de wat kleinere auto’s (tot C segment). Hieronder een overzicht van de belangrijkste voordelen:

 • Geen spaargeld nodig: Heb je geen spaargeld, maar wel een vast inkomen en wil je een nieuwe auto rijden, dan kan private lease interessant zijn.
 • Nieuwe auto voor een vast maandbedrag. Zekerheid dus , geen onverwachte kosten bij de autogarage. Je betaalt alleen de brandstof.
 • Geen inruil gedoe. Na afloop van de leasetermijn kun je de auto weer gewoon inleveren.

Private lease of kopen?

PrivateLease kan goedkoper zijn dan een auto kopen. Dat is afhankelijk van diverse factoren, zoals het soort auto, de afschrijving, onderhoud en het aantal kilometers dat je rijdt. Om een goede vergelijking te maken is het noodzakelijk om de kosten op een rijtje te zetten. Dat is niet heel ingewikkeld en werkt als volgt: Tel alle kostenposten (van 12 maanden) van een koopauto op. Deel dat totaalbedrag door 12 én vergelijk het met het maandtarief (o.b.v. de juiste kilometers) van een Private Lease auto met de auto die je op het oog hebt. Hieronder vind je de meest voorkomende kosten die je hebt als je een auto koopt.

Autokosten:

 • Afschrijving van de auto
 • Onderhoud en reparaties
 • Wegenbelasting
 • Verzekering
 • Pechhulp

Conclusie

Private lease is vaak voor kleinere auto’s (tot C segment) goedkoper, maar zet altijd vooraf de kosten op een rijtje en vergelijk. Het Private lease tarief hangt af van het aantal kilometers dat je rijdt en de looptijd van je contract. Op deze wijze kun je voor jouw situatie een goede afweging maken.

https://www.online-verzekeringenafsluiten.nl/private-lease-nieuwe-auto-voor-vast-maandbedrag/
door

Jouw auto laten chiptunen in Tilburg?

Veel mensen rijden graag een snelle auto. De meest eenvoudige en betaalbare manier om dit te bereiken is door jouw auto te laten chippen. Met het zogenaamde chiptuning ben je in staat om zo veel mogelijk uit jouw auto te halen. In deze blog vind je alles over chiptuning in Tilburg en hoe het in zijn werk gaat.

Waar moet je op letten bij chiptuning?

In tegenstelling tot wat sommige mensen denken is het zeer lastig om zelf de tuning uit te voeren. Tenzij je zelf gespecialiseerd automonteur bent natuurlijk, dan is het een ander verhaal. Ben je dit niet, dan is het wijselijk om een professioneel bedrijf in chiptuning in Tilburg in de had  te nemen. Bij het zoeken naar een chiptuning bedrijf is het belangrijk dat checkt of het bedrijf aan alle eisen voldoet. Op de eerste plaats moet er een back-up worden gemaakt van het huidige motormanagement systeem. Tevens moet de accuspanning gegarandeerd worden en moet het bedrijf kunnen aantonen dat ze ECU kennis hebben. Kunnen zij dit niet of voldoen ze niet aan deze eisen dan raden wij aan om een ander bedrijf te zoeken. Bij CTS Chiptuning wordt aan alle eisen voldaan.

Hoe werkt OBD tuning?

De meeste mensen die hun auto laten tunen zullen uitkomen bij OBD tuning. Bij deze vorm van tuning zal er via de OBD poort verbinding worden gemaakt met de ECU van de auto. Hierdoor kun je de software uitlezen, aanpassen en vervolgens terugzetten in de auto. Dit is door de eenvoudige werking de meest snelle en voordelige vorm van chiptuning. OBD tuning brengt enkele nadelen met zich mee. Mocht er iets mis gaan met de ECU, dan moet de monteur wel in staat zijn om deze te repareren. Gelukkig zijn bedrijven als CTS Chiptuning gespecialiseerd, waardoor ze altijd tot een oplossing weten te komen. Dit is dan ook gelijk de reden waarom je het best kan kiezen voor een bedrijf met expertise op het gebied van Chiptuning in Tilburg.

https://www.cts-chiptuning.com/chiptuning-tilburg
door

Zonder gedoe slagen voor je auto theorie!

Je wilt heel graag rijlessen nemen en je eigen auto kopen. De eerste stap is een auto theoriecursus volgen en hopen dat je slaagt. Maar ja, studeren is niet je sterkste kant en zeker niet je hobby. Bovendien heb je het druk met je baan of opleiding. Waar haal je de tijd vandaan en hoe zorg je ervoor dat het gaat lukken? Herken jij je hierin? Let op: het auto theorie certificaat is veel dichterbij dan je denkt. Wel eens van 123 Theorie gehoord? Dit is een opleidingscentrum dat een dagcursus theorie en CBR examen in 1 dag aanbiedt. Veel jongeren hebben deze training al gevolgd. Ze slaagden vrijwel allemaal in 1 keer. Het principe is simpel. In de ochtend krijg je les van topdocenten die haarfijn uitleggen hoe de belangrijkste verkeersregels in elkaar steken. Ze behandelen echte examenvragen van afgelopen jaren. Diezelfde middag (alles wat je geleerd hebt, zit nog goed in je hoofd!) ga je naar het CBR voor het examen. Samenvattend de voordelen van 123 Theorie op een rij:

-je krijgt les van professionals;

-je hoeft geen dure boeken te kopen;

-alles bij elkaar kost het je maar 1 dag;

-grote kans dat je direct slaagt.

 

Schrijf je in bij een locatie in de buurt

Woon jij in Gelderland en hebben we je enthousiast gemaakt? Dan nu iets dat je echt over de streep zal trekken een theoriecursus auto Arnhem te doen. Er geldt op dit moment een aanbiedingsprijs van € 132,00. Dit is een totaalbedrag. Inbegrepen zijn de cursus, het examen, het vervoer naar het CBR én een heerlijke lunch. Zeg jij “Ja!”. Dan vertellen we wat je te doen staat. Ga naar de website van 123theorie en klik op cursusdata. Er verschijnen 16 locaties. Kies degene het dichtst bij jou in de buurt door een vinkje te plaatsen. Je ziet nu de aankomende data opgesomd. De eerste twee of drie zijn waarschijnlijk al volgeboekt, maar je kunt vast snel terecht. Zit er een dag tussen die goed in jouw planning past?  Schrijf je in. Zodra je gegevens binnen zijn, krijg je een bevestiging en is jouw deelname definitief.

https://www.123-theorie.nl/