Categorie Archief Auto’s en Motoren

door

Auto verkopen bij ons makkelijker

 

 

Wilt u veilig en snel uw auto verkopen, dan kan dit via deze website binnen paar klikken. Als u hier meer informatie over wilt, dan is het handig om deze tekst door te lezen en de website van de onderneming te bekijken die het auto verkopen voor u aanbiedt. Zoals u op de website ook ziet, is er bij elk onderwerp dat op de website te vinden is een stuk bijbehorende informatie geschreven is het betreffende onderwerp. Dit hebben ze expres zo gedaan zodat het duidelijker wordt voor bezoekers van de website en ze zo dus al van te voren weten ze kunnen verwachten op het moment dat ze gebruik maken van de diensten die worden aangeboden door deze onderneming en ze verder ook haast geen vragen meer hebben, maar alles zelf al hebben doorgelezen. Het auto verkopen gaat dan ook al volgt in zijn werking, u geeft het automerk, model, bouwjaar, kilometerstand en nog wat gegevens door. Dan bent u met uw auto geregistreerd in het systeem van dit bedrijf en dan kunnen de bezoekers van deze website die dus niet hun auto verkopen, maar juist een auto willen kopen, deze mensen kunnen uw auto dan zien en zien dan ook dat het voertuig te koop staat.

 

Waarom zou u via deze website uw auto verkopen

 

Als u uw auto wilt verkopen via deze website, dan heeft dat ook enkele voordelen ten opzichte van andere websites die ook aanbieden dat u uw auto kan verkopen via hun website. Het is dan gratis en vrijblijvend, binnen 1 dag verkopen, verkopen voor de hoogste prijs, makkelijk & supersnel, 100% veilig en het is binnen 3 minuten geregeld. Voor een afspraak voor u auto verkopen kunt u contact opnemen, deze gegevens kunt u dan ook vinden op de website onder het kopje ‘contact’.door

Kom voor het verkopen van een auto naar ons

Voor het verkopen van uw auto kun je terecht bij ons. Wij zijn de beste autodealer uit heel Nederland. Nederland kent al veel autodealers, maar met de komst van deze nieuwe dealer is er gelijk ook meer aanbod in verkopen van auto’s.

Wie is dealer?

De autodealer staat bekend als een jong en dynamisch bedrijf met gedegen kennis van de automotive markt. Ze staan voor hoge kwaliteit, goede service en scherpe prijzen. Ze luisteren dan ook echt naar uw wensen en behoefte. Wilt u een auto verkopen of kopen? Stap voor stap luisteren ze naar uw wensen en laten u vervolgens in een aantal auto’s rijden die precies bij uw passen. Vervolgens is ruimte voor onderhandeling bij de auto verkopen en kunt uw oude auto ook inleveren. De dealer hanteert zeer scherpe en concurrerende prijzen. Benieuwd aan welke prijzen u dan moet denken? Kom dan langs voor de auto te verkopen en na een korte inspectie vertelt de dealer de prijs die u kunt krijgen en welke tarieven ze hanteren.

Andere diensten autodealer

 Bij de dealer kunt u niet alleen terecht voor auto’s te verkopen, maar ook voor reparatie en onderhoud is het een goede dealer. Ze bieden al jaren een uitstekende service en onderhoud aan klanten uit de heel Nederland. U kunt bij de dealer ook terecht voor het verwisselen van banden, remmen, olie, airco en alle voorkomende klein en groot onderhoud en reparaties. Zo kun je de auto al nieuw verkopen. Benieuwd wat het kost om uw auto te repareren en als nieuwe auto te verkopen? Neem telefonisch contact met ze op en u krijgt vrijblijvend een offerte voor de reparatie van uw auto. Ook kunt u daarna langs komen voor een inspectie en een bod voor uw auto te verkopen. Bij onze autodealer bent u verzekerd van de beste service en diensten.door

Nu Zelf je auto verkopen

Wil je een nieuwe auto en je oude auto verkopen? Zelf je auto verkopen kan tegenwoordig op heel veel verschillende manieren. Je kan je auto zelf aan een particulier verkopen via Marktplaats, je kunt een bod kopen of je kiest ervoor om een auto te verkopen via een autoverkoop service.

 

Auto verkopen via marktplaats

Een advertentie plaatsen op openbare marktplaatsen is de meest bekende manier om je auto zelf te verkopen. Er zijn immers veel gebruikers op dergelijke sites waardoor het lijkt alsof dit een makkelijke manier is om je auto te verkopen. Maar er kleven veel nadelen aan. Een van de nadelen is dat je de auto te koop zet tegen een bod, maar je ontvangt bijna nooit het geboden bedrag. Je moet bijna altijd opnieuw onderhandelen en als je geen verkoper van beroep bent, dan ga je de onderhandeling 9 van de 10 keer verliezen. Zeker als een autohandelaar jouw auto wil kopen. Daarnaast wordt er bij zulke grote bedrage bijna nooit eerlijk betaald. Er kan met vals worden betaald of een internetbankieren applicatie wordt nagemaakt waardoor het lijkt of het bedrag van de auto succesvol is overgemaakt. Daarnaast weet je nooit wie er komt kijken naar je auto. Wil jij je auto verkopen en je hebt kijkers? Wellicht komen die alleen maar even naar je huis kijken om te zien wat jij aan dure spullen te bieden hebt. Naast deze criminele dieven zijn marktplaatsen ook een goede verzamelplaats voor autodieven. Ze kunnen precies zien waar ze een bepaalde auto terug kunnen vinden. Een auto verkopen via marktplaats is dus niet altijd de juiste manier.

Auto verkopen via een auto verkoopservice

Je auto verkopen via een auto verkoopplatform is de meest veilige manier om je auto te verkopen. Zij vragen een eerlijke prijs voor de auto te verkopen. Je wordt op de juiste manier betaald en hoeft ook niet bang te zijn dat je wordt opgelicht. Wil je de auto verkopen via een auto verkoop service? Ook hier geldt weer dat je zelf eerst een beetje onderzoek moeten doen naar welke partij betrouwbaar is en welke niet.

 

door

Track en trace systeem voor auto’s

Controle over uw wagenpark met een track en trace systeem voor auto’s

Er zijn al veel ondernemers die gebruik maken van een track en trace systeem voor auto’s. Uit reacties is te vernemen dat zij unaniem van mening zijn dat een track en trace systeem voor hun auto’s ideaal werkt. Zo kunnen ze vanuit hun kantoor, of vanaf hun laptop of telefoon, exact te weten komen waar hun auto’s en hun chauffeurs zich bevinden. Het benodigde kastje voor het track en trace systeem voor auto’s wordt binnen een kwartier in de auto geplaatst door gespecialiseerde monteurs, en er wordt gelijk verbinding gemaakt met de beschikbare GPS-systemen. Zo heeft de ondernemer een overzicht waar de werknemer zich bevindt. Houdt hij of zij zich wel aan de geplande route, of rijdt hij of zij extra veel kilometers die niet verantwoord kunnen worden?

Optimaal overzicht van alle auto’s

Elke minuut worden de routes bijgewerkt, en is dus constant up to date. De werkgever kan zien op welk tijdstip de chauffeur vertrekt en aankomt, en hij kan ook zien of er te hard gereden wordt. Ook het aantal kilometers wordt keurig automatisch bijgehouden, en dat scheelt een hoop administratieve rompslomp, immers, elke rit wordt vermeld met het gereden aantal kilometers. Door de controle van het track en trace systeem voor auto’s wordt ook vaak voorkomen dat de chauffeur boetes voor te hard rijden krijgt. De werkgever kan de chauffeur ook op tijd waarschuwen dat er te hard gereden wordt. Of de verkeersboete rechtstreeks inleveren bij de desbetreffende chauffeur. Ook dat is een voordeel van een track en trace systeem voor auto’s.

Kortom, het is een ideaal systeem om alle wagens continu te kunnen volgen en het overzicht te behouden. Het is een eenmalige investering, maar betaalt zich in korte tijd vanzelf uit, dus absoluut de moeite waard.door

Rijschool Amsterdam voor een vlotte autopraktijk.

Een auto is altijd handig alleen is voor het besturen van een auto wel een rijbewijs nodig, Rijschool Amsterdam biedt leuke en gezellige Rijschoolessen aan om zo snel mogelijk je autorijbewijs te behalen. Een auto hebben is altijd makkelijk natuurlijk, je kunt ermee naar je werk of naar school en zeker als je dagelijkse lange afstanden moet afleggen is een eigen auto toch een betere optie dan het openbaar vervoer wat niet altijd even betrouwbaar is en door weersveranderingen nogal eens in de problemen raakt. Een auto in een drukke stad als Amsterdam is zeker handig.

 

Wat biedt Rijschool Amsterdam allemaal aan?

Rijschool Amsterdam biedt een pakket aan met meerdere Rijschoolsen en eventueel theorie examen en er is een mogelijkheid voor een proefles waardoor je kan kijken of autorijden iets voor jou is of niet en of je je veilig voelt in een standaard auto of dat je toch liever in een automaat rijdt. Bij deze proefles leer je alvast een beetje de technieken van het autorijden en de basisregels en een beetje rijden waardoor je kan aanvoelen of het bij je past of dat je ergens anders Rijschool neemt omdat de methode of instructeur je niet aanstaat, of toch nog maar op de fiets gaat waarmee je nauwelijks vooruit komt of op de scooter die ook niet al te snel gaan. Rijschool Amsterdam is er voor u en uw Rijschoolsen om u een leuke en leerzame tijd te bieden en het snel behalen van uw rijbewijs. De fiets is vermoeiend en niet heel snel. Scooters gaan ook niet snel waardoor het lang duurt voor je op de plaats van bestemming bent en tevens heeft u hier ook een rijbewijs voor nodig waar u niet eens mee kunt autorijden. Daarom kan je met Rijschool Amsterdam snel en voor een mooie prijs je rijbewijs halen.door

Verkeersschool Michael in Tilburg voor de beste rijlessen

Ben je opzoek naar een goede rijschool in Tilburg? Als je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met het volgen van rijlessen. Natuurlijk is het begrijpelijk dat je een rijschool zoekt die ervoor zorgt dat je zo snel mogelijk het bekende roze kaartje op zak hebt voor een eerlijke prijs. Verkeersschool Michael in Tilburg geeft je die zekerheid. Lees verder en ontdek de voordelen voor jou van deze rijschool.

Kwaliteit staat voorop

Bij Verkeersschool Michael in Tilburg vinden we het belangrijk dat je goed leert autorijden. Je zit bij ons dus helemaal goed. Verkeersschool Michael is een door SRB-erkende rijschool, die aan de belangrijke voorwaarden voldoet. Tijdens je lesperiode heb je altijd dezelfde rijinstructeur, zodat je weet waar je aan toe bent. Samen werken jullie naar het eindexamen toe. Verkeersschool Michael laat je alleen afrijden als je daar echt aan toe bent en als je alles onder de knie hebt. Heb je faalangst? Maak je geen zorgen. Laat het je rijinstructeur weten zodat je hierin goed begeleid kan worden.

Wil je extra zekerheid om in één keer te slagen voor je rijexamen? Volg een tussentijdse toets bij Verkeersschool Michael. Een tussentijdse toets is een proefexamen, waarin alle onderdelen voorkomen uit het echte rijexamen. Na afloop beoordeelt een eindexaminator van het CBR hoe je het gedaan hebt. Zijn er nog punten waar je aan moet werken? Je rijinstructeur van Verkeersschool Michael gaat ermee met je aan de slag. Om deze reden ligt het slagingspercentage bij Verkeersschool Michael boven het gemiddelde.

Hulp bij je theorie-examen

Voordat je mag deelnemen aan een rijexamen, is het van belang dat je bent geslaagd voor je theorie-examen B. Je kan natuurlijk zelf aan de slag gaan met de voorbereiding. Heb je liever begeleiding? Bij Verkeersschool Michael is het mogelijk om theorielessen te volgen. We zijn voorzien van dezelfde apparatuur als bij het CBR, zodat je extra goed bent voorbereid en weet hoe alles werkt. Door het volgen van deze theorielessen, vergroot je je slagingskans met maar liefst 90%.

Pak je korting

Als je een rijles pakket aanschaft, krijg je een fijne korting op je rijles. Je hebt de keuze uit verschillende pakketten met meerdere lessen, een eindexamen en meestal ook een tussentijdse toets. Ook voor studenten hebben we een speciale korting. Heb je een pakket aangeschaft met een aantal lessen en ben je geslaagd, maar heb je niet alle lessen uit je pakket gebruikt? De lessen die je niet hebt gevolgd, worden netjes aan je terugbetaald.

Kom rijlessen buiten reguliere werktijden

Heb je een bijbaantje of ga je doordeweeks naar school? Dat is bij Verkeersschool Michael geen probleem. We snappen heel goed dat iedereen vandaag de dag erg druk is. Om deze reden is het mogelijk om je rijles in de avond of op zaterdag te volgen. Zo weet je zeker dat je minimaal één keer per week een rijles volgt.

Neem een gratis proefles

Klinkt Verkeersschool Michael je als muziek in de oren maar heb je toch nog een laatste zetje nodig? Laat je overtuigen en volg een gratis proefles. Tijdens de les ervaar je hoe het is om te lessen bij Verkeersschool Michael, zodat je beter in staat bent om een goede rijschool te kiezen voor het behalen van je rijbewijs. Vraag nu je proefles aan via de website.

https://www.vsmichael.nl/
door

Autorijden, wat komt er allemaal bij kijken?  

Je bent net 18 en je wilt graag je rijbewijs halen in Den Haag. Het is dan wel belangrijk om te weten wat er allemaal komt kijken bij het besturen van een auto. Van het halen van je rijbewijs tot de maandelijkse kosten die er komen kijken bij het bezitten van een auto. In deze tekst nemen we je mee in de wereld van het autorijden en alles wat er bij komt kijken wanneer je gaat rijden in een auto.

Rijbewijs

Allereerst is het natuurlijk verplicht om in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs. Een rijbewijs haal je door rijlessen te volgen en vervolgens een rijexamen af te leggen. Het rijbewijs haal je op bij de gemeente, maar is niet voor altijd geldig. Het is dus belangrijk om de datum in de gaten te houden zodat je altijd in het bezit bent van een geldig rijbewijs.

Verzekering

Een auto moet verzekerd zijn wanneer je er in rijdt. Wanneer je in een onverzekerde auto rijdt, heb je allereerst het risico dat wanneer je een ongeluk krijgt je deze kosten geheel moet betalen. Ook is het zo dat je een boete krijgt wanneer je in een onverzekerde auto rijdt. Het is dus belangrijk om een goede, passende verzekering te nemen om te voorkomen dat je een hoop extra kosten betaalt.

Motorrijtuigenbelasting

Naast een verzekering ben je in Nederland ook verplicht om motorrijtuigenbelasting te betalen. Dit is een belasting die je betaalt voor een auto die op jouw naam staat. Het maakt dus niet uit of de auto voor privé gebruik is of werk gerelateerd. Hoeveel belasting je betaalt, heeft te maken met verschillende redenen. Allereerst hoe zwaar de auto is, maar daarnaast ook welke brandstof de auto gebruikt, hoe milieuvriendelijk de auto is en in welke provincie iemand woont. De overheid gebruikt deze kosten vervolgens weer voor het onderhouden van de wegen zodat de auto’s hier makkelijk over kunnen rijden.

Reparatiekosten

Daarnaast kunnen er nog kosten bij komen wanneer de auto een reparatie nodig heeft. Het is belangrijk om hier van te voren rekening mee te houden. Het kan maar zo zijn dat de auto een flinke reparatie nodig heeft en wanneer je daar vervolgens onvoldoende saldo voor hebt, kan dat heel vervelend zijn. Zorg er dus voor dat je voldoende geld apart zet om een eventuele reparatie te kunnen betalen.

Wanneer je op zoek gaat naar een tweedehands auto wil hier natuurlijk niet direct een reparatie aan hoeven verrichten. Het is dan belangrijk dat je zelf verstand hebt van auto’s of de staat van een auto of iemand mee neemt die dat heeft. Op die manier kun je voorkomen dat je een auto koopt die veel kosten met zich mee brengt.

Wil je meer weten wat er allemaal bij komt kijken bij het halen van je rijbewijs? Neem dan contact op met rijschool Veldkamp in Den Haag

 

https://www.rijschoolveldkamp.nl/
door

Ohra lanceert Clixx leenautoverzekering

Het lenen of uitlenen van een auto kan soms vervelende gevolgen hebben. Als er schade wordt gemaakt met een geleende auto leidt dat niet zelden tot conflicten tussen familie, vrienden of buren. Veel mensen vinden het daarom niet fijn om een auto uit te lenen of voelen zich onzeker om te rijden in een geleende auto.

Verzekering voor een leenauto

Speciaal voor het verzekeren van een leenauto heeft Ohra nu een nieuwe autoverzekering: de Clixx leenautoverzekering. Deze verzekering dekt de financiële gevolgen van een schade en daardoor houd je je relaties te vriend.

Volgens Ohra leent bijna 8 op de 10 mensen met een rijbewijs wel eens een auto van een bekende. Bijvoorbeeld voor een dag of korter bij een verhuizing of om iets op te halen wat niet in de eigen auto past. Maar een auto lenen voor een langere periode komt ook voor, bijvoorbeeld voor de vakantie.

Een auto lenen van een bekende is makkelijk en snel geregeld. Meestal wordt er verder niet nagedacht over de verzekering voor een auto lenen. Uit onderzoek blijkt dat veel mensen denken dat de autoverzekering in combinatie met de WA verzekering van de lener alle schade en gevolgen dekt.


Een ongelukje met een geleende auto zit in een klein hoekje.

Een autoverzekering dekt niet alle schade

Dat is echter een misvatting! Als de eigenaar van de geleende auto een autoverzekering heeft met alleen WA dekking (Wettelijke Aansprakelijkheid), dan is bij een aanrijding de schade bij de tegenpartij wel gedekt, maar de schade aan de leenauto niet. Deze schade kan dan ook niet verhaald worden op de eigen autoverzekering of de persoonlijke WA verzekering.

Maar ook als de leenauto wel uitgebreider is verzekerd met een Beperkt Casco of All Risk autoverzekering kan een schade nare gevolgen hebben. In dat geval is dan meestal wél de schade aan de geleende auto gedekt, maar heeft het wel nog financiële gevolgen voor de eigenaar. Ten eerste kan er een eigen risico gelden van soms wel honderden euro’s. Daarnaast zal de eigenaar terugvallen in het aantal schadevrije jaren, waardoor de no-claim korting minder wordt. De premie voor de autoverzekering zal daardoor voor meerdere jaren omhoog gaan.

Een auto zonder zorgen lenen en uitlenen

De Clixx leenautoverzekering dekt de schade en financiële gevolgen die niet door een andere verzekering worden gedekt wel. Dat geeft een geruststellend gevoel voor zowel de eigenaar van de auto als voor degene die de auto leent. Het voorkomt vervelende conflicten in je sociale omgeving.

Omdat het lenen van een auto vaak last minute gebeurt, kan de verzekering online worden afgesloten met direct ingang. De verzekeringsperiode kan slechts één dag zijn, maar ook voor langere periodes voor bijvoorbeeld een vakantie.

Goedkope autoverzekeringen vergelijken

Deze Ohra Clixx leenautoverzekering kun je afsluiten via vergelijkingssite KiesZeker. Op deze website kun je ook terecht voor andere verzekeringen zoals een goedkope autoverzekering vergelijken.

door

Een track en trace systeem is een must-have in 2019

Als klant weet je hoe fijn het is als je een track en trace systeem hebt bij online websites. Hierdoor kan je je bestelling volgen en weet je precies wat ermee gebeurt en waar het zich bevind. Je weet dus dat het super handig is en onmisbaar. Waarom zou je dan als bedrijf achterblijven? Een track en trace systeem is niet meer weg te denken als groeiend bedrijf in 2019. Een track en trace systeem biedt dus oneindig veel voordelen. U kunt zelfs auto ‘s tracken met het track en trace systeem. Zo weet u precies waar iedereen zich bevind en kunnen uw werknemers optimaal functioneren. U bespaard op deze manier veel tijd en geld en is dus zeer gunstig voor uw bedrijf. Een track en trace systeem bevat een rittenregistratie zo kunt u precies zien waar en wanneer uw auto ergens is geweest.

 

Wat kan je allemaal met een track en trace systeem?

Zoals hierboven is uitgelegd k=bevat Een track en trace systeem een rittenregistratie. Tevens bevat het een kilometerregistratie. Zo hoeft u dat zelf niet meer bij te houden en uw werknemers ook niet. Ook bevat het een voertuigvolgsysteem zo kan je voertuigen volgen en precies zien waar ze zich bevinden. Super handig voor ZZP’ers natuurlijk. Een track en trace systeem kan dus kort gezegd heel veel tijd en geld besparen. Het zorgt ervoor dat uw werknemers optimaal functioneren en op deze manier kan je alles uit je bedrijf halen wat nodig is. Twijfel niet langer en ga mee met de tijd want Een track en trace systeem is onmisbaar in deze tijd. Kortom zal Een track en trace systeem je veel voordelen bieden en het besturen en leiden van je bedrijf een stuk makkelijker en comfortabeler maken.door

Brommobiel verkopen aan particulieren

Wilt u graag uw mooie brommobiel verkopen, maar weet u niet via waar u dit het beste kunt doen? bekijk dan nu de website van deze onderneming en kom er achter hoe u binnen een paar simpele stappen die eerder kan volgen, hoe u dan op een snelle manier u brommobiel kan verkopen. Op de website van de onderneming die deze dienst voor u aanbied kunt u alle informatie doorlezen over het bedrijf zelf en hoe het allemaal in zijn werking gaat, het is dan natuurlijk ook wel fijn dat als u gebruik maakt van deze diensten, dat u dan van te voren wel wat hoe het in zijn werking gaat en het wel duidelijk is wat u kunt verwachten op het moment dat u de samenwerking met deze onderneming aangaat en dus via dit bedrijf uw brommobiel gaat verkopen. Als u dus uw brommobiel wilt verkopen via deze website, dan moet u dus een simpel stappenplan volgen. Dit stappenplan bestaat uit een paar stappen en bij de eerste stap vult u het kenteken  en het merk van uw brommobiel die u wilt verkopen in, vervolgens bij stap vil je de kilometerstand van uw brommobiel in en het aantal details dat uw voertuig heeft, deze kunt u aanvinken in een lijst die u te zien krijgt. Bij de laatste stap vragen ze je om uw gegevens in te voeren zodat ze contact met u kunnen opnemen op het moment dat ze uw voertuig kunnen verkopen.

 

Meer informatie over online uw brommobiel verkopen

 

Als u nog meer informatie wilt over hoe u uw brommobiel kunt verkopen, bekijk dan nu de website van de onderneming die deze diensten voor u aanbied en lees daar alle informatie door die ze op de website hebben gezet, zo komt u alles te weten wat ze voor u kunnen betekenen en hoe u het snelst uw voertuig kunt verkopen.